GÜNDEM - 20 Haziran 2025 Cuma 10:30

Didim’de merhum başkan Zeyrek için lokma hayrı gerçekleştirildi

A
A
A
Didim’de merhum başkan Zeyrek için lokma hayrı gerçekleştirildi

Didim Belediyesi, geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in anısına lokma hayrında bulundu.



Didim Merkez Camii önünde, Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen lokma hayrına Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Didim Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Anma programında kısa bir konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, "Kısa bir süre önce yaşadığı elim kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’in aziz hatırası için lokma hayrında bulunduk. Ferdi Başkan, Manisa’mıza önemli hizmetler kazandırmış, halkın gönlünde yer edinmiş kıymetli bir isimdi. Başta Manisalı hemşehrilerimiz olmak üzere, ailesine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.



Didim’de merhum başkan Zeyrek için lokma hayrı gerçekleştirildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.