YEREL HABERLER - 22 Mayıs 2016 Pazar 16:44

Apartmandan Ayakkabı Ve Bir Elektrikli Bisiklet Çalmaya Çalışan 2 Genç Yakalandı

A
A
A
Apartmandan Ayakkabı Ve Bir Elektrikli Bisiklet Çalmaya Çalışan 2 Genç Yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir apartmandan kaliteli spor ayakkabısı ile bir başka apartmanın önündeki elektrikli bisikleti çalmak isteyen iki genç mahalle sakinleri ve taksi şoförleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Ayvalık’ın 150 Evler Mahallesi’nde bir apartmana giren A.Y (19) ve Y.K (17) adlı iki kafadar apartman içerisindeki dairelerin kapıları önündeki dünyaca ünlü tanınmış markalı ayakkabıları alıp, apartmandan dışarı çıktı. Apartmandan çıkan iki genç, bir başka apartmanın önündeki park halindeki elektrikli motosikleti de çalmak istedi. İki zanlının hırsızlık girişimini fark eden mahalle sakinleri hemen harekete geçerek, zanlıların ardından koşturmaya başladı. Yaşanılan kovalamaca eski otogar önüne kadar sürdü. Zanlılardan A.Y (19) kaçmayı başarırken, 17 yaşındaki Y.K eski otogar önündeki taksici esnafı ve vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, 17 yaşındaki Y.K’yi gözaltına alırken, diğer zanlı A.Y’nin peşine düştü.
19 yaşındaki zanlı A.Y’nin kısa bir operasyon sonrasında kıskıvrak yakalandığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Festivalin son gününde Ispartalılar şarkıcı Altay’la doyasıya eğlendi Uluslararası Isparta Gül Festivali 3 gün boyunca dolu dolu yaşandı. Festivalin son gününde sabah bölümünde gül hasadı yapılırken, festivalin kapanışı Altay konseriyle oldu. Konserde konuşan Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık” dedi. Uluslararası Isparta Gül Festivali 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festivalin son gününde sabah bölümünde gül hasadı yapılırken kapanışı ise sanatçı Altay ile yapıldı. Isparta Meydan AVM’de binlerce kişiye konser veren Altay, enerjisiyle alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Konserin bitiminde alana gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen tarafından Altay’a gül tablosu ve gül ürünleri hediye edildi. Festivalin kapanışında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 3 gün boyunca dolu dolu festival coşkusunun yaşandığını söyledi. Altay’ın da mükemmel bir sahne performansı olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mızın çok değerli marka ürünü olan gül adına yaptığımız festivalimizi tamamladık. Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Dünya gülyağı ihtiyacını karşılayan iliz. Bu bizim için çok değerli ve önemli. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık. Altay kardeşimizde bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadı, bugünkü konseriyle programımızı taçlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Sanatçı Altay da Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’le bir ağabey, bir abla kardeşliği olduğunu ifade ederek, “Kendilerini bir ağabey, bir abla gibi seviyorum. Kalpleri o kadar temiz ki, insanlara o kadar çok faydalı oluyorlar ki bunu ben biliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Başdeğirmen çifti sanatçı Altay’a gül tablosu, çiçek ve gül ürünleri hediye etti.