YEREL HABERLER - 26 Eylül 2016 Pazartesi 15:56

İtfaiyeciler Ersoy’u ziyaret etti

A
A
A
İtfaiyeciler Ersoy’u ziyaret etti

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında, Havran İtfaiye Amiri Murat Oyar ve personeli, Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti söyleyen Belediye Başkanı Emin Ersoy, “İtfaiye her yerde can ve mal güvenliğini korumak için ellerinde geleni yapan bir teşkilat. İtfaiye teşkilatımızın çok başarılı olduğunu görüyorum ve bundan dolayı da çok mutluyum. Ben arkadaşlarımı başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca itfaiyemiz barındırdığı araç ekipman ve personel bakımından bölgenin en iyileri arasındadır. Bu durum bizim açımızdan ayrı bir övünç kaynağıdır”dedi. Oyar’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur başta olmak ve Belediye Başkanı Emin Ersoy’a şükran borçlu olduklarını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.