YEREL HABERLER - 09 Ağustos 2012 Perşembe 18:10

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 23 AОUSTOS`TA TOP BAŞI YAPACAK

A
A
A
AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 23 AОUSTOS`TA TOP BAŞI YAPACAK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. grubunda şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve katıldığı eleme gurubu karşılaşmalarında şansız bir şekilde elenen Ayvalıkgücü Belediyespor`un, 2012-2013 Futbol sezonu çalışmalarına 23 Ağustos`ta başlayacağı açıklandı.
Ayvalıkgücü Belediyespor`un iç transferde 6, dış transferde ise 12 futbolcu ile anlaşmasının ardından alt yapıdan alınacak futbolcularla takım kadrosunun 24 sporcuya çıkarılacağı öğrenildi. Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen, takımın başına Teknik Direktör olarak ``˜Teto` lakaplı Mehmet Yıkılmazdağ ve yardımcılığına da takımın eski futbolcularından Serkan Ünlü`yü getirdiklerini hatırlattı. Türközen, ``Yaptığımız transferlerle her yıl olduğu gibi bu sezonda güçlü bir kadroyla lige başlayacağız. 23 Ağustos sabahında yeni transferlerimizi basına tanıttıktan sonra, kendi tesislerimizde çalışmalarımıza başlayacağız`` dedi.
Kırmızı-Beyazlı takımın geçtiğimiz yıllarda Ayvalık dışında gerçekleştirdiği kamp çalışmalarının bu yıl, kulüp binası ve tesislerinde sürdüreceğini kaydeden Hasan Bülent Türközen, BAL liginin önümüzdeki Eylül veya Ekim ayı başında start alacağını ve çalışmalar kapsamında bir dizi hazırlık maçlarının organize edildiğini belirtti.
YIKILMAZDAО İDDİALI
Ayvalıkgücü Belediyespor, 2012-2013 futbol sezonunda karşılaşmalarda giyeceği forma seçimlerini ise Kulüp Başkanı Türközen`in yanı sıra teknik kadro ile birlikte belirledikleri gözlenirken, kırmızı-beyazlı takımın Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ ise; ``Her yıl olduğu gibi hedefimiz bu sezon sonunda da 3. lige çıkmak olacaktır. Yaptığımız transferle ligdeki en iyi 11`i oluşturmaya çalışacağız. Yapacağımız hazırlık karşılaşmalarında, eksik mevkilerimize gerekecek olan futbolcu transferlerini de önümüzdeki gerçekleştirmeyi planlıyoruz`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir