MAGAZİN - 11 Temmuz 2021 Pazar 13:52

İrem Derici ve Merve Özbey Gönen’de sahne aldı

A
A
A
İrem Derici ve Merve Özbey Gönen’de sahne aldı

Gönen’in tanınmış ailelerinden Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu’nun Kızı İpek ile Okanlar İşadamı Ekrem Okan’ın oğlu Mustafa’nın düğününde sanatçılar İrem Derici ve Merve Özbey’in hareketli parçaları ile dünya evine girdiler.

Gönen’in tanınmış ailelerinden Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu’nun Kızı İpek ile Okanlar İşadamı Ekrem Okan’ın oğlu Mustafa’nın düğününde sanatçılar İrem Derici ve Merve Özbey’in hareketli parçaları ile dünya evine girdiler.


Pandemi önlemleri kapsamında konuk sayısının azaltıldığı düğün de İrem Derici’nin parçaları ile ilk danslarını gerçekleştiren İpek Mutlu Okan ve Mustafa Okan çifti daha sonra sahne alan Merve Özbey’in hareketli parçaları ile pistin dozuna attırdılar. Aileleri; Ömür ve İbrahim Mutlu ile Handan ve Ekrem Okan’ın çiftlerinin evlatlarının bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı. Davetliler düğün töreninde sanatçılar İrem Derici ve Merve Özbet’in birbirinden güzel şarkılarına eşlik ettiler.


Mutlular Yeşil Bahçede, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz tarafından nikah kıyılan İpek ve Mustafa Okan çiftinin nikah şahitliklerini AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ve Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy birlikte gerçekleştirdi. İmzaların ardından nikah defterini genç çifte takdim etmeden önce AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı bir konuşma gerçekleştirdi. Subaşı; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk yapın talimatını hatırlatmadan yapamayacağım. Gönen’imizin güzide iki ailesinin mutluluklarına ortaklık etmekten son derece memnunum. Genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum" dedi.


Pandemi önlemleri kapsamında konuk sayısının sınırlı tutulduğu geceye; AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ve eşi , Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve eşi , İlçe Jandarma Komutanı Jand. Yarbay Temel Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden, MHP Gönen İlçe Başkanı Hasan Akgün, İşadamları, Aile yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 81 ilde sosyal medyada halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı Adalet Bakanlığı tarafından, 81 ilde bulunan 171 ağır ceza cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde, Telegram, sosyal medya ve diğer dijital mecralarda halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kişiler hakkında adli işlemler başlatıldığını açıkladı. Adalet Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş ilinde meydana gelen okul saldırısı sonrasında, dijital platformlar üzerinden yapılan paylaşımlar ve sanal ortamda gelişen faaliyetler devletin yetkili birimleri tarafından yakından takip edilmektedir. Bu kapsamda, 81 ilde bulunan 171 ağır ceza cumhuriyet başsavcılığı arasında milletimizin huzur ve güvenlinin sağlanması amacıyla gerekli koordinasyon sağlanmış ve başta Telegram olmak üzere sosyal medya ve diğer dijital mecralarda, şiddeti öven, suçu ve suçluyu meşrulaştıran, korku ve panik oluşturmaya yönelik içerik paylaşan ve halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kişiler hakkında gerekli adli işlemler ivedilikle başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi. Suç teşkil eden paylaşım yapan şahısların gözaltına alma işlemlerinin devam ettiği belirtilen açıklamada, "Cumhuriyet başsavcılıklarınca, ilgili kolluk birimleriyle koordinasyon içerisinde hareket edilerek dijital ortamlarda ‘sanal devriye’ faaliyetleri etkin şekilde yürütülmekte, suç teşkil eden içeriklerin kısa sürede tespit edilerek suç unsuru içeren paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen şahıslar hakkında gözaltı ve arama işlemleri dahil olmak üzere gerekli adli süreçler titizlikle yürütülmektedir" denildi.
İstanbul TBMM Başkanı Kurtulmuş, Umman Şura Meclisi Başkanı Al Maawali ile görüştü TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 152’nci Genel Kurulu dolayısıyla İstanbul’da bulunan Umman Şura Meclisi Başkanı Khalid Al Maawali ile bir araya geldi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 152’nci Genel Kurulu dolayısıyla İstanbul’da bulunan Umman Şura Meclisi Başkanı Khalid Al Maawali ile bir araya geldi. Kurtulmuş, görüşmede, ABD ve İsrail’in İran’a saldırmasıyla başlayan savaşta Umman’ın sıkıntılar yaşamasından üzüntü duyduklarını belirterek, savaş öncesinde arabuluculuk konusunda ortaya koyduğu samimi gayretlerinden dolayı Umman’a teşekkür etti. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Pakistan’daki görüşmelerin kaldığı yerden devam ederek ateşkesin kalıcı hale gelmesi arzusunda olduklarını vurguladı. İsrail’in bölgedeki saldırganlığına dikkati çeken Kurtulmuş, Orta Doğu’nun bu hale gelmesine neden olan İsrail’in, İran’a yönelik saldırıyla birlikte Körfez ülkeleri ve İran arasında kalıcı bir düşmanlığın başlamasını murat ettiğini söyledi. Kurtulmuş, İslam dünyasının oynanan bu oyuna karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye olarak kardeş Umman ile ilişkileri her alanda geliştirmek istediklerini ifade ederek, mevkidaşı Al Maawali’yi PAB’ın Genel Kurulu kapsamında Türkiye’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.