YEREL HABERLER - 04 Haziran 2014 Çarşamba 09:57

Balıkesirspor'dan Süper Lig'e Hazırlık Açıklaması

A
A
A
Balıkesirspor'dan Süper Lig'e Hazırlık Açıklaması

KIRMIZI BEYAZLI EKİP YURT İÇİ VE YURT DIŞI KAMPI İLE SÜPER LİG'E HAZIRLANACAK
BAHADIR DEMİRÇEVİREN
Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, Temmuz ve Ağustos aylarında yapacağı yurt içi ve yurt dışı kampları ile Süper Lig'e hazırlanacak.
Balıkesirspor, Süper Lig hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada teknik kadro ile Süper Lig değerlendirmesinin yapıldığı ifade edilirken, kırmızı beyazlı ekibin kamp takvimi kamuoyu ile paylaşıldı. Basın Sözcüsü Cengiz Güneş tarafından yapılan açıklamada, "Takımımız, 7 Temmuz’da Balıkesirspor Kulüp Tesisleri’nde toplanarak 13 Temmuz’a kadar çalışmalarını sürdürecek. 14 Temmuz’u dinlenerek geçirecek olan takımımız, 15 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında Bolu Termal Otel’de 2. Etap çalışmaları için kampa girecek. 18 Temmuz ve 23 Temmuz tarihlerinde ise isimleri daha sonra belirlenecek olan iki ayrı takım ile hazırlık maçı oynayacak. 27-28-29 Temmuz tarihlerini izinli geçirecek olan kadromuz 30 Temmuz’da tekrardan Balıkesir’de toplanacak. 5 Ağustos’a kadar hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürecek olan takımımız 6 Ağustos-17 Ağustos tarihleri arasında yeri daha sonra Teknik Heyet tarafından belirlenecek olan bir ülkede yurt dışı kampı geçirecek. 18-19 Ağustos tarihlerini izinli geçirecek olan takımımız 20 Ağustos’ta tekrardan tesislerimizde toplanarak Süper Lig hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürecek" denildi.
(BD
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Göztepe taraftarları ile iş yeri çalışanları arasındaki kavgada 6 gözaltı İzmir’de, Göztepe taraftarlarından kaçarak iş yerlerine sığınan kişiyi kalabalık taraftar grubuna vermeyen iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen kavgada olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışması başlatıldı. 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitiminden itibaren binlerce taraftar takımlarının bir üst lige çıkışını doyasıya kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavgalar yaşandı. İddiaya göre, dün, kalabalık Göztepe taraftarının kovaladığı kimliği öğrenilemeyen bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir iş yerine sığındı. Bunun üzerine iş yeri çalışanları da içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Bir süre aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasından bir anda kavga çıktı. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansımıştı İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu esnada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan iş yeri sahibinin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu anlar ile o esnada iş yerini önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı yer almıştı. Yine aynı caddede, taraftarların kendi aralarında yaptıkları bir başka kavga ve kavga esnasında kabalalık bir grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti. 6 kişi gözaltına alındı Öte yandan, motosikletiyle gelerek kavgaya dahil olan iş yeri sahibinin başından yaralandığı olayla ilgili 6 şüphelinin gözaltına alındığı ve kavgaya karışan diğer şahısları tespit etme ve yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.