ASAYİŞ - 01 Şubat 2025 Cumartesi 13:28

Balıkesir’de otobanda çift taraflı trafik kazası: 1 yaralı

A
A
A
Balıkesir’de otobanda çift taraflı trafik kazası: 1 yaralı

Balıkesir-İzmir otobanında meydana gelen trafik kazasında hızla arkadan gelen otomobil öndeki araca çarptı. Arkadan gelen araç sürücüsü yaralı olarak 112 Sağlık ekiplerine teslim edildi.


Olay, sabaha karşı İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bölümünde bulunan dinlenme tesisi önünde meydana geldi. Balıkesir sınırları içinde meydana trafik kazasında 16 ASC 708 plakalı araçla arkadan hızla gelen 34 FAB 886 plakalı araca arkadan çarparak kaza yaptı. Trafik azasının ihbarı üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir İtfaiye ekipleri, 112 Sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri araçlarda yangına karşı önlem alarak, kazaya müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri 16 ASC plakalı aracın sürücüsünü yaralı olarak otomobilden çıkartarak, 112 sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.



Balıkesir’de otobanda çift taraflı trafik kazası: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki uyandırdı İsrail Devlet Başkanı Benjamin Netanyahu’nun Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. İsrail Devlet Başkanı Netanyahu’nun Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla tepki çeken Netanyahu’ya, Türkiye’den resmi kurumlardan ve siyasi isimlerden art arda açıklamalar geldi. Dışişleri Bakanlığı ve İletişim Başkanlığı başta olmak üzere birçok kurum, söz konusu ifadeleri kınadı. Tepkiler yalnızca resmi açıklamalarla sınırlı kalmazken, sosyal medyada da kısa sürede geniş bir karşılık buldu. Kullanıcılar, "GenocidalNetanyahu" etiketi altında binlerce paylaşım yaparak Netanyahu’nun açıklamalarına tepki gösterdi. Söz konusu etiketin Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde de gündeme girdiği, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok konuşulan başlıklar arasında ilk sıraya yükseldiği görüldü. Uluslararası kamuoyunda da yankı bulan gelişmeler kapsamında, çok sayıda kullanıcı Erdoğan’a destek mesajları paylaşırken, Netanyahu’ya yönelik eleştirilerin yoğunlaştığı dikkat çekti. Uzmanlar, sosyal medyada oluşan bu geniş çaplı etkileşimin, kamuoyunun bölgedeki gelişmelere ilişkin hassasiyetini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtiyor.