EĞİTİM - 22 Nisan 2025 Salı 15:16

Burhaniye’de Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni heyecanı

A
A
A
Burhaniye’de Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni heyecanı

Burhaniye de Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası Ödül Töreni düzenlendi. Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen törende dereceye giren öğrencileri ödülleri verildi.


Burhaniye de devam eden Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları yarışmaları tamamlanırken, dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine, Kaymakam İlyas Mameş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ünal Bayhan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Dereli,, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Şube Müdürü Mustafa Gümüş, okul idarecileri, danışman öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.. 50 ilkokul ve 46 ortaokul öğrencisinin katılım sağladığı turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Birincilik elde öğrenciler, İl Finalleri için Balıkesir’de yarışmalara devam edecekler.



Burhaniye’de Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni heyecanı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Isınmak için arabaya girdi araç yanınca feci şekilde can verdi Kağıthane’de ısınmak için tamirhanenin önünde tamir için otomobile giren evsiz şahıs, otomobilde çıkan yangın sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay 03.00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yaşayan evsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tamirhane önünde tamir edilmesi için bırakılan otomobilin kırık camından içeri girdi. Bir süre sonra araçta henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bilincini kaybeden şahıs yanan otomobilin içinde feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangını söndüren itfaiye otomobilin içindeki cansız bedeni görünce polis ekiplerine haber verdi. Yanan aracın olduğu yere çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yanan otomobilin sahibi ve tamirhanede çalışan tamirci çağrıldı. Olay yerinde alınan ilk ifadelere göre otomobilin 1 aydan fazla süredir tamirhanede beklediği, camının kırık olduğu öğrenildi. Isınmak için araca girdi yanarak hayatını kaybetti Olay yeri inceleme ekipleri yangının neden çıktığını ve hayatını kaybeden sokakta yaşayan kişinin hayatını neden kaybettiği üzerine incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilin içinde cenin pozisyonunda bulunan evsiz şahsın civarda sokakta yaşadığı ısınmak için daha önce başka arabaların da içine girdiği öğrenilirken yanan aracın içine de soğuk havadan korunmak için girdiği tahmin ediliyor. Yetkililer hem yangın hem de hayatını kaybeden şahıs için inceleme başlattı.