ASAYİŞ - 25 Kasım 2025 Salı 17:08

Edremit’te motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

A
A
A
Edremit’te motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, kaza akşam saatlerinde Camivasat Mahallesi’nde meydana geldi. E.K. (16) yönetimindeki 35 CBM 269 plakalı motosiklet, Ulugaraj Caddesi’nden gelip 5014 Sokak istikametine doğru ilerlerken, Gazi Caddesi kesişimine geldiğinde, Gazi Caddesi’nden Baraj Caddesi yönüne seyir halinde olan Engin E. (47) yönetimindeki 10 AIT 231 plakalı otomobil ile çarpıştı.


Kazada, motosiklet sürücüsü E.K. yaralandı. Kazaya hemen çevredeki vatandaşlar ile polis ekipleri müdahale etti. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti.


Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.



Edremit’te motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’daki aynı evde baba-kızın ölümündeki sır perdesi aralandı Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 3 katlı bir binada baba ve kızının evlerinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Olayda babanın, giriş kattaki dairede kızını boğarak öldürdüğü, ardından çatı katına çıkarak kendisini asarak hayatına son verdiği belirlendi. Olay, Ovaakça Mahallesi Yayla Sokak’ta bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Yakınlarının eve girmesiyle, giriş kattaki dairede Kübra Aybey’in (28) yatağında hareketsiz halde, çatı katında ise babası Nazmi Aybey’in (55) asılı olduğu görüldü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba ve kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi bulguları ve yürütülen soruşturma kapsamında, Nazmi Aybey’in kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği değerlendirildi. Ailenin 3 katlı binada birlikte yaşadığı, anne ve diğer kız kardeşlerin olay sırasında evde olmadığı öğrenildi. Mahalle sakinleri ve akrabalar, Nazmi Aybey’in son günlerde içine kapanık bir ruh hali sergilediğini, ancak herhangi bir sorununu çevresiyle paylaşmadığını ifade etti. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Kübra Aybey’in ise bilinen bir probleminin olmadığı belirtildi. Baba ve kızının cenazelerinin, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.