SPOR - 27 Nisan 2025 Pazar 18:02

Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Esenler Erokspor: 0

A
A
A
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Esenler Erokspor: 0

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Bandırmaspor, evinde karşılaştığı Esenler Erokspor’u 1-0 mağlup etti.



Maçtan dakikalar


13. dakikada Bandırmaspor’da Murat Cem, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Ercüment gole izin vermedi.


17. dakika Billal’in kale önündeki Diony’e ortasında top doğrudan filelerle buluştu. 1-0


41. dakikada Kayode ceza sahasına girerken yaptığı vuruşta top dışarı gitti.



Hakemler: Fatih Tokail, Kürşathan Akın, Harun Reşit Güngür


Bandırmaspor: Akın Alkan, Hikmet Çiftçi, Lois Pablo Diony(Faruk Can Genç dk. 87), Dongala (Paulo Rafael Pereira Araujo dk. 46), Hakan Bilgiç, Mexer, Atınç Nukan, Billal Messaoudi (İbrahim Kaya dk. 87), Murat Cem Akpınar (Mourad Louzif dk. 77), Rahmetullah Berişbek, Mulumba (Mehmet Özcan dk. 57)


Yedekler: Zafer Görgen, Yasin Yağız Dilek, Kerim Avcı, Erkam Ömür, Sergen Piçinçiol


Teknik Direktör: Mustafa Gürsel


Erenler Erokspor: Ercüment Kafkasyalı, Eşref Korkmazoğlu (Mücahit Albayrak dk. 58), Tugay Kaçar, Sakıb Aytaç, Alper Kahraman (Hamza Catakovic, dk. 63), Ayobami Kayode (Behnur Keser dk. 81), Metehan Mert (Oscar dk. 81), Franchis Nzaba, Ryan James Jack, Furkan Orak, Junior Fernendes


Yedekler: Canberk Yurdakul, Janne-Pekka Samuli Laine, Ufuk Akyol, Seyfettin Anıl Yaşar, , Oğuz Ceyhun, Ertuğrul İdris Furak


Teknik Direktör: Osman Özköylü


Goller: Billal Messaoudi (dk. 22) (Bandırmaspor),


Sarı kartlar: Mücahit Albayrak, Fernandes, Sakıb Aytaç (Esenler Erokspor), Hikmet Çiftçi, Hakan Bilgiç (Bandırmaspor)



Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Esenler Erokspor: 0

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir ’Dur’ ihtarına uymadı, 122 bin lira ceza yedi Nevşehir’de polisin ’dur’ ihtarına uymayan 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü, önce motosiklet ile daha sonra da yaya kaçmaya çalıştı. Yakalanan sürücüye 122 bin lira para cezası kesildi. Güzel Yurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı üzerinde uygulama yapan trafik polisi ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan 15 yaşındaki plakasız motosiklet sürücüsü İbrahim P., kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Sevk edilen ekiplerin de ’dur’ ihtarına uymayan sürücü, mahalle aralarına girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin kendilerini takip ettiğini fark eden sürücü tekrar kaçmaya başladı. Ürgüp Caddesi üzerinde ters şeritten kaçan ve kavşaklara ters şeritten giren çocuk sürücü kırmızı ışıklarda da durmadı. Polis ekipleri motosikletin gidiş istikametinde gerekli tedbirleri alarak motosiklet sürücüsünü durdurmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakika kadar polis ekiplerinden kaçan sürücü Cevher Dudayev Mahallesi Aksaray Caddesi üzerinde yakalanacağını anlayınca motosikleti yol kenarına bırakarak, motosiklette yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki arkadaşı ile birlikte kaçmaya devam etti. Ekiplerin kovalamacası sonrasında yakalanan sürücü ve motosiklette yolcu olarak bulunan arkadaşı ekipler tarafından gözaltına alınarak çocuk şube ekiplerine teslim edildi. Yapılan sorgulamada çocuk sürücünün ehliyetinin olmadığı ve bu nedenle kaçtığı belirlendi. 15 yaşındaki sürücüye çeşitli maddelerden 122 bin lira ceza yazıldı. Motosiklet trafikten men edildi.
Kütahya Kütahya’da şehir içi toplu taşıma ücretlerine zam Kütahya’da şehir içi toplu taşımada uygulanacak yeni bilet ücretleri, Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğuyla kabul edilerek yürürlüğe girdi. Kütahya Belediye Meclisi’nin 3. Dönem 1. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında gerçekleştirildi. Yeni yılın ilk meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek ele alınırken, şehir içi ulaşımı doğrudan ilgilendiren ücret tarifesi görüşmeleri öne çıktı. Toplantının üçüncü gündem maddesinde, Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanlığı tarafından sunulan fiyat artışı talebi müzakere edildi. Söz konusu talep, Belediye Meclisi’nin 3 Aralık 2025 tarihli ve 354 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilmişti. Eşel Mobil Sistemi kapsamında değerlendirilen talep doğrultusunda hazırlanan komisyon raporu, meclis üyelerinin onayına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda yeni tarife oy çokluğuyla kabul edildi. Kabul edilen düzenlemeye göre, şehir içi toplu ulaşımda tam biniş ücreti 30 lira olarak belirlendi. İlkokul ve lise öğrencileri için indirimli kart ücreti 17 liraya, üniversite öğrencileri için biniş ücreti 24 liraya yükseltildi. Üniversite öğrencilerine yönelik ikamet kartı ücreti 22 lira olarak güncellenirken, üniversite hattı olarak bilinen 16 numaralı hatta biniş bedeli 12 lira oldu. Basın kartı kullanan yolcular için ücret 20 lira olarak belirlenirken, kredi kartı ile yapılan binişlerde ücret 30 lira, banka komisyonu ise 6 lira olarak uygulanacak. NFC ve QR kod ile yapılan temassız ödemelerde biniş ücreti 38 lira olarak belirlendi. Aktarma ücretinde ise herhangi bir değişikliğe gidilmedi ve bu bedel 10 lira olarak korunmaya devam edecek. Yeni ücretlerin, belediye tarafından belirlenecek tarihten itibaren uygulanacağı bildirildi.