SPOR - 07 Nisan 2026 Salı 16:39

Trendyol 1.Lig Bandırmaspor: 0 - Sarıyer: 0

A
A
A
Trendyol 1.Lig Bandırmaspor: 0 - Sarıyer: 0

Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Bandırmaspor, evinde Sarıyer ile golsüz berabere kaldı.



Stat: Bandırma 17 Eylül


Hakemler: Oğuzhan Aksu, Haydar Avcı, Arif Dilmeç


Bandırmaspor: Arda Özçimen, Hikmet Çiftçi, Mamadou Fall (Enes Çinemre dk. 79) Oluwatosin Kehinde (Dieumerci Ndongala dk. 46), Muhammed Gümüşkaya, Abdülkadir Parmak (Joao Pedro Reis Amaral dk. 37), Kerim Alıcı(Oğuz Ceylan dk. 80), Amidou Badji (Mücahit Albayrak dk. 79) Atınç Nukan, Enes Aydın, Remi Mulumba


Yedekler: Akın Alkan, Yiğit Zorluer, Yasin Arda Midiliç, Emirhan Acar, Mücahit Albayrak, Yusuf Can Esendemir


Teknik Direktör: Mustafa Gürsel


Sarıyer: Mert Furkan Bayram, Eşref Korkmazoğlu, Hamidou Traore (Hasan Emre Yeşilyurt dk. 71), Malaly Dembele (Ömer Bayram dk. 90), Metehan Mert, Caner Osmanpaşa, Oğuzhan Yılmaz, Andre Biyogo Poko (Aytaç Kara dk. 90), Moustapha Camara (Enver Kulaşin dk. 80), Marcos Alexandre Rodrigues da Silva, Emeka Friday Eze (Batuhan Kör dk. 80)


Yedekler: Furkan Onur Akyüz, Fethi Özer, Berkay Aydoğmuş, Ozan Sol, Cebrail Karayel.


Teknik Direktör: Servet Çetin


Sarı kart: Abdulkadir Parmak (Bandırmaspor), Eşraf Korkmazoğlu (SMS Grup Sarıyerspor)



Trendyol 1.Lig Bandırmaspor: 0 - Sarıyer: 0

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırmaspor - Sarıyer maçının ardından Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında oynanan Bandırmaspor-Sarıyer maçı sonrası her iki teknik direktör mücadeleyi değerlendirdi. Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Bandırmaspor, konuk ettiği Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel yoğun maç temposunun takım üzerindeki etkisine dikkat çekti. Gürsel, "Zorlu bir haftadan geçiyoruz. Kısa sürede üst üste üç maç oynadık. Farklı saha ve hava şartlarında mücadele ettik. Bu da ister istemez oyuncularımızın performansını etkiliyor. Buna rağmen sahada mücadele eden bir takım vardı. Oyuncularımızın çabası önemli ancak hedeflerimize ulaşmak için özellikle hücumda daha etkili olmamız gerekiyor. Bu tip maçlarda yakaladığımız fırsatları değerlendiremezsek istediğimiz sonuçları almak zorlaşıyor" ifadelerini kullandı. Sarıyer cephesi Sarıyer Teknik Direktörü Servet Çetin ise oyun planlarını sahaya yansıttıklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Maçın başından sonuna kadar aslında istediğimiz birçok şeyi yaptık. Deplasman takımı olarak sahada doğru konumlandık ve oyunu kontrol etmeye çalıştık. Özellikle hücumda net pozisyonlar yakaladık. Bugün kazanabileceğimiz bir maçtı. Ancak son paslarda ve final vuruşlarında istediğimiz kaliteyi ortaya koyamadık. Biraz daha becerili olabilseydik, sonuç farklı olabilirdi. Eğer bir gol bulabilseydik, Bandırmaspor daha fazla risk almak zorunda kalacaktı. Bu da bize arkada daha fazla alan ve pozisyon fırsatı doğuracaktı. Ama dediğim gibi, sonuca gidemeyince maç golsüz tamamlandı" dedi.