ASAYİŞ - 03 Şubat 2025 Pazartesi 00:56

Kovalamacada aracını bırakıp kaçan şahıs yakalandı

A
A
A
Kovalamacada aracını bırakıp kaçan şahıs yakalandı

Bartın’da polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, önce araçla sonra da aracını bırakıp koşarak kaçmaya çalıştı. Polisin sıkı takibi sonucu yakalanan sürücü alkollü çıktı.


Bartın Orduyeri Köprüsü üzerinde bekçiler, ihbar üzerine 74 ABB 837 plakalı aracı durdurmaya çalıştı. Beyaz Tofaş Kartal marka aracın peşine düşen polis ekipleri ile araç arasında kovalamaca başladı. Ekiplerin sıkı takibi sonucunda sürücü aracını Çimento Kavşağı yakınlarında bırakarak, yaya olarak kaçmaya başladı. Ekipler koşarak kaçmaya çalışan şahsı kısa sürede yakaladı.


N.B. olduğu belirlenen sürücü yapılan kontrollerde 2,18 promil alkollü çıktı.


Şahsı gözaltına alan ekipler, sürücü hakkında adli ve idari işlem başlattı.



Kovalamacada aracını bırakıp kaçan şahıs yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Vatandaşımızın her bir kuruşu bize emanet" Samsun’un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Vatandaşımızın her bir kuruşu bize emanettir ve biz bu emanetin bekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Şenol Kul, Mart ayı Meclis Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Belediye binasının yıkım süreci ve tadilat masrafları üzerinden yürütülen dezenformasyon çalışmalarına tepki gösteren Başkan Kul, şeffaf belediyecilik vurgusu yaptı. Belediye binasının yıkılacağı bilinmesine rağmen içine fahiş masraflar yapıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Kul, "Siyaset nezaket ve dürüstlük işidir; iddiayı ortaya atan, ispatla yükümlüdür. Birileri bir şey yazıyor ve herkesin buna inanması bekleniyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar binamızda yapılan tüm tadilatların toplam bedeli sadece 1 milyon 300 bin TL civarındadır. 15 milyon TL gibi hayali rakamlarla kamuoyunu yanıltmaya çalışanlara en güzel cevabı resmi kayıtlarımız vermektedir. Vatandaşımızın her bir kuruşu bize emanettir ve biz bu emanetin bekçisi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Terme’nin çehresini değiştirecek Büyük Meydan Projesi ve diğer vizyon yatırımların hayata geçmesinde güçlü bir iş birliği yürüttüklerini ifade eden Başkan Kul, destekleri için Samsun’un siyasi liderlerine teşekkür etti. Başkan Kul, "İlçemizdeki dev projelerin hayata geçmesinde ve Terme’ye kazandırılan her hizmette bizlerden desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Mehmet Muş ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan’a Terme halkı adına canıgönülden teşekkür ediyorum. Mevcut esnafımızı da gözeterek attığımız bu adımlarla, şehrimizin yarınlarını el birliğiyle inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.