POLİTİKA - 13 Haziran 2025 Cuma 11:40

Vali Yardımcısı Uzan’dan Kızılay Başkanı Yalçın’a ziyaret

A
A
A
Vali Yardımcısı Uzan’dan Kızılay Başkanı Yalçın’a ziyaret

Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan, 3 ay önce Kızılay Bartın Şube Başkanlığı görevine başlayan Nihat Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


22 Mart 2025 tarihinde Türk Kızılayı Bartın Şube Başkanlığı’na seçilen Nihat Yalçın, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan, Türk Kızılayı Bartın Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bildi aldı. Uzan, Şube Başkanı Başkan Nihat Yalçın’a yeni görevinde başarılar dileyerek, kendisiyle ilde yapılan çalışmalar ve verilebilecek destekler hakkında görüştü. Ziyaret nedeniyle Uzan’a teşekkür eden Yalçın ise, Kızılay’ın Türkiye genelinde olduğu gibi Bartın’da da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaklarını ifade etti.



Vali Yardımcısı Uzan’dan Kızılay Başkanı Yalçın’a ziyaret

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen sahasında Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nı 4-1 mağlup etti. Ağrı’da dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı karla kaplandı. Maçın oynanabilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak koordinesinde sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalarla saha zemnindeki kar kütlesi temizlendi. Yaklaşık 3 saat gecikmeli başlayan karşılaşma, olumsuz hava şartlarına rağmen oynandı. Kar yağışının ardından etkisini artıran dondurucu soğuk, futbolcuları zorladı. Karşılaşma boyunca sahadaki oyuncular kadar yedek kulübesindeki futbolcular da soğuktan korunmak için battaniyelere sarıldı. Zorlu hava şartlarında oynanan mücadelede ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Ağrı Kadın Futbol Takımı’na galibiyeti getiren golleri İrem, Esma, Müjde ve Hasret (penaltıdan) kaydetti. Konuk ekip Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nın tek golü ise birinci yarıda geldi. Karşılaşmayı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Asbaşkanı Tekin Yuşan tribünden takip etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Ağrı Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, zorlu şartlara rağmen sahada mücadeleyi bırakmayan futbolcularını tebrik etti. Tunay, hava koşullarının oyunu zorlaştırdığını ancak takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. Futbolcular ise karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamada, havanın çok soğuk olduğunu ancak sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.