ASAYİŞ - 25 Mart 2019 Pazartesi 15:43

Kangal cinsi köpeği boynuna ip geçirerek çaldı

A
A
A
Kangal cinsi köpeği boynuna ip geçirerek çaldı

BATMAN (İHA) – Batman’da bir şahsın, Batı Raman Petrol Sahası’nda güvenlik görevlilerine ait Kangal cinsi köpeği boynuna ip geçirerek çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

BATMAN (İHA) – Batman’da bir şahsın, Batı Raman Petrol Sahası’nda güvenlik görevlilerine ait Kangal cinsi köpeği boynuna ip geçirerek çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Edinilen bilgilere göre, Türkiye Petrolleri petrol sahasında güvenlik görevlileri tarafından beslenen Kangal cinsi ‘Paşa’ isimli köpek, kimliği belirsiz bir kişi tarafından boynuna geçirilen halatla çalındı. Güvenlik kamerası kayıtlarına takılan hırsız hakkında suç duyurusunda bulunan Türkiye Petrolleri’nde çalışan güvenlik görevlileri, “Hırsızlık olayı ile ilgili jandarma ekiplerine şikayette bulunduk. Gündüz vakti Paşa isimli Kangal cinsi köpeğimizi çaldılar. Paşa’yı insanlara saldırmayacak şekilde eğitmiştik. Özellikle geceleri petrol sahasına giren kimliği belirsiz kişiler olduğunda ya da görev yaptığımız yere vahşi hayvanlar geldiği vakitlerde havlayarak uyarı verirdi. Hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik kamerası kayıtlarını savcılığa ilettik. Paşa’yı çalan hırsızın bir an önce yakalanarak hak ettiği cezayı çekmesini istiyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.