GENEL - 21 Mart 2018 Çarşamba 09:31

Bilek güreşi takımından büyük başarı

A
A
A
Bilek güreşi takımından büyük başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 14-17 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bayburt Üniversitesi rüzgarı esti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 14-17 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bayburt Üniversitesi rüzgarı esti. Sol kol dalında yarışan sporcularımızdan 80 kiloda Berkan Karakaşoğlu 1. olarak altın madalya kazanırken, 75 kiloda yarışan Ahmet Barış Köse ise 7. oldu.


Türkiye çapında çok sayıda üniversitenin yarıştığı şampiyonada zorlu rakiplerini geride bırakan Bayburt Üniversitesi öğrencileri, başarılarını madalya ile taçlandırdı. Performansı ile göz dolduran Karakaşoğlu, madalya kazandığı için mutlu olduğunu söylerken,amacının diğer turnuvalarda da madalya kazanmak olduğunu dile getirdi. Köse ise, ufak talihsizlikler yaşadığını ifade ederek, sonraki turnuvalarda madalya sözü verdi.


Bayburt Üniversitesi’nin başarılı sporcuları, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a teşekkür ederek, üniversitenin desteklerinin kendileri için önemli olduğunu aktardı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.