YEREL HABERLER - 28 Ekim 2016 Cuma 12:34

Bozüyük’te altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

A
A
A
Bozüyük’te altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

Bozüyük Belediyesi’ne bağlı ekipleri tarafından, ilçe genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Ekipler tarafından yapılan altyapı çalışmaları kapsamında, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına yapılan toplamda 3 bin 500 metrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapımının yanı sıra, Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü ile yürütülen 2 bin metre kanal ıslah çalışmaları ve Musa Pınarı Mevkii’nde devam eden 350 metrelik alternatif yol kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında meydana gelen arızaları da ivedilikle gideren ekipler, altyapıda meydana gelen her türlü arızayı en kısa sürede müdahale ediyor.
Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve ilçenin gelecek 50 yılına hitap edecek, mevcut alt yapı sisteminin değiştirilmesi ve hatların yenilenmesi gibi köklü çalışmaları kapsayacak olan “Entegre Su Projesi” çalışmaları ile içerisinde fiziksel, biyolojik, ileri arıtma, çamur ve enerji üretimi ünitelerinin bulunduğu Evsel Atıksu Arıtma Tesisi Projesi çalışmaları da yürütülüyor. Bozüyük Belediyesi, güçlü alt yapı çalışmaları ile birlikte ihtiyaç duyulan her alanda ve konuda çözüm olmaya devam ediyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir