YEREL HABERLER - 14 Ocak 2017 Cumartesi 11:48

İl Müdürü Aslan Yıldız, gençlerle tecrübelerini paylaştı

A
A
A
İl Müdürü Aslan Yıldız, gençlerle tecrübelerini paylaştı

Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, gençlerle bir araya geldi.
Has odada gerçekleştirilen hasbıhale gençlerin katılımı ve ilgisi yoğun oldu. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen etkinlikte İl Müdürü Yıldız, gençlere kendini tanıtarak deneyimlerini aktardı. Sokakta çalışan çocuklar merkezi üyesi çocukları topluma kazandırma projesi kapsamında sokakta çalışan çocuklar üzerinde yaptığı çalışmalar sonucu binlerce çocuğu topluma ve Türk sporuna nasıl kazandırdığını anlattı. Gençlik Merkezinin ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında da gençlere bilgi veren Yıldız, “Tüm gençlerimizi spor tesislerimizden ve faaliyetlerden faydalanmaya davet ederek Gençlik Merkezimiz İnovasyon Atölyesi kapsamında Girişimcilik eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimcilerimizin aldıkları sertifikalar vesilesiyle açacakları iş yerlerinin ilimiz, ülkemiz ve kendi ekonomilerine katkı sunacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Hasbihal sonrasında Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile Bilecik Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından takdim edildi. Gençler program sonunda kendilerine yönelik yapılan çalışmalardan ve gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti belirtmek için İl Müdürü Aslan Yıldız’a hediye takdim ettiler.
Verimli geçen hasbıhalin ardından gençlere ikramlarda bulunuldu. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.