- 20 Mart 2019 Çarşamba 12:35

Başkan Yaman, projelerini mahalle sakinlerine anlattı

A
A
A
Başkan Yaman, projelerini mahalle sakinlerine anlattı

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldedeki Sarmaşık Mahallesi sakinlerine vizyon projelerini anlattı.

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldedeki Sarmaşık Mahallesi sakinlerine vizyon projelerini anlattı.


Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yaman, vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Ardından bir açıklamada bulunan Yaman, "Beldemizin güzel mahallesi zeytinin Bilecik’te ve bölgemizdeki markası insanı güzel havası güzel doğası güzel Sarmaşık Mahallemizde yapmış olduğumuz proje tanıtım toplantısına katılan tüm büyüklerimize tüm kardeşlerimize bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Daha güzel bir Sarmaşık için durmadan çalışıyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Gazze’ye destek yürüyüşü Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüdü. Üsküdar Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler İsrail’in Gazze’ye yönelik devam eden saldırıları nedeniyle Üsküdar Üniversitesi Merkez yerleşkesinin önünde buluşarak okulun önünden Üsküdar sahiline kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında sloganlar atan öğrenciler, ’Kampüsler Ayağa Yaşasın Küresel İntifada’, ’Gazze’de Soykırım Var’ gibi pankartlar açarak, Üsküdar sahiline kadar yürüyüşünü sürdürdü. Ayrıca yürüyüş sırasında yoldan geçen yüzlerce araç da korna çalarak yapılan protestoya destek verdi. Grup adına açıklama yapan okulun öğrencilerinden Mehmet Hamza Budulgan, "İşgalci İsrail’in gerçekleştirdiği soykırım karşısında göğüslerindeki inancı Müslümanlara ve tüm insanlığa örnek olurcasına taşıyan onurlu ve cesur Filistin halkına selam gönderiyoruz. Yıllardır siyonist İsrail’in sürdürdüğü zulüm son 7 ayında insanlığı ayağı kaldırmıştır. Filistin’in dik duruşu dünyaya siyonizmin gerçek yüzünü göstermiştir. Filistin halkı aylardır bizlere insanlık dersi verirken, haklı davalarını bütün insanlığa duyurmuştur. Türkiye olarak daima Filistin’in yanında olduğumuzu göstermeye ve zulmü duyurmaya çalışıyoruz. Biz de bugün Üsküdar Üniversitesi öğrencileri olarak bu çağrıya sessiz kalmak istemiyor, onların direnişini sonuna kadar destekliyoruz" diye konuştu.