SPOR - 05 Ağustos 2019 Pazartesi 10:51

Osmaneli kamp yapacak takımların tercihi oldu

A
A
A
Osmaneli kamp yapacak takımların tercihi oldu

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı kampı sonrası Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray başta olmak üzere Başakşehir, Altınordu ve birçok U15 alt yapı takımı Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kamp yapacak.

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı kampı sonrası Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray başta olmak üzere Başakşehir, Altınordu ve birçok U15 alt yapı takımı Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kamp yapacak.


Konu ile ilgili açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak 2014 yılından bu güne spora ve tesisleşmeye büyük yatırımlar yaptık. Çoğu ilde olmayan tesislere sahibiz. Spor tesisi yatırımlarına bu dönemde de devam ediyoruz. Özellikle İstanbul kulüpleri Osmaneli’ni kamp merkezi gibi kabul ettiler. Beşiktaş Kadın Futbol Takımı kampı sonrası, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray başta olmak üzere Başakşehir, Altınordu ve birçok U15 alt yapı takımı ilçemizde olacak. Şuan ki kamp konuğumuz İstanbul Güngören Güneştepe Spor alt yapı takımı. 1308 Belediye Sporumuzla antrenman maçları yapan takımımıza Osmaneli’ni tercihleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.