GENEL - 22 Ekim 2020 Perşembe 10:52

S plaka okul ve fabrika servisleri denetimi

A
A
A
S plaka okul ve fabrika servisleri denetimi

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından S plakalı okul ve fabrika servislerinde denetim yapıldı.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından S plakalı okul ve fabrika servislerinde denetim yapıldı.


Korona virüs (Covit-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında araçlarda birçok başlıkta incelemelerde bulunan ekipler, salgınla mücadelede belirlenen kuralların uygulanıp uygulanmadığını kontrol etti.


Araçlarda hijyen denetimi, maske kullanımı ve sosyal mesafe konularında uyarı ve bilgilendirmelerde bulunan ekipler, denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği bilgisini verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da kadına şiddet: Ağlayan kadını sürükleye sürükleye araca götürdü Aksaray’da araçtan inip kaçmak isteyen eski karısını refüjde yakalayan şahıs ağlayarak “Bırak beni” diye yalvaran kadını sürükleye sürükleye zorla arabaya bindirmeye çalıştı.Olay akşam saatlerinde Hacılar Harmanı Mahallesi Toptancılar sitesi yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eski eşi olduğu öğrenilen D.E. (42) isimli kadın ile görüşmek için buluşan Ö.F.B. (45) bir süre konuştuktan sonra kadın araçtan inmek istedi. Kadını araçtan indirmediği iddia edilen eski koca Ö.F.B. aracın kapılarını kilitleyip hareket ederek kadının inmesine engel oldu. Bir süre sonra kırmızı ışıkta duran araçtan inmeyi başaran kadın kaçmak isterken eski kocası tarafından refüjde yakalandı. Darp etmeye çalıştığı kadını kollarından tutarak zorla durdurmaya çalışan Ö.F.B., ağlayarak “Bırak beni” diye yalvaran kadını yine zorla araca götürmeye çalıştı. Kadın direndikçe sokak artasında kadını zorla götürmeye çalışan eski koca, bunla da yetinmeyip kadının giysilerinin açılmasına bile aldırış etmeden kadını zorla sürükleye sürükleye 68 ES 022 plakalı araca doğru götürdü. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler burada kesilirken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıs ve koruma altına alınan kadın ifadeleri alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Hatay Kovboy bıçakçının ünlü aktörleri aratmayan reklam filmi ilgi odağı oldu Hatay’da 10 yıldır bıçakçılık yapan İbrahim Koşar’ın, ünlü aktörleri aratmayan oyunculuğuyla hazırladığı reklam filmi görenleri gülümsetti. Görüntüler kısa sürede yüzlerce kişiye ulaşırken Koşar’ın bu anları depremzede vatandaşları bir nebzede mutlu etti. Antakya ilçesi Kisecik Mahallesi’nde yaşayan 32 yaşındaki İbrahim Koşar, 10 yıldır bıçak üretimi ve bileme işi yaparak kazanç elde ediyor. İşini severek yapan Koşar, depremden dolayı psikolojik olarak zor günler geçiren hemşehrilerini gülümsetmek adına kısa bir reklam filmi hazırladı. Kurban bayramı öncesi vatandaşların ilgi odağı olan görüntü, kısa sürede yüzlerce insana ulaştı. Görüntülerde; at üzerinde boy gösteren kovboy bıçakçı tarafından hazırlanan reklam filmi görenleri gülümsetti. "Battal Gazi, Kara Murat ve kovboylardan esinlenerek bir video hazırladım" Günde 50’ye yakın insanın görüntüleri görerek kendisini aradığını ifade eden İbrahim Koşar, 10 yıldır bıçakçılık işini yaptığını belirterek "Bıçak üretme işini yaparken zaman ve hayat güzel geçiyor. İşimi severek yaptığım için herhangi bir zorlama hissetmiyorum. İnsan işini severek yapınca zorluk olmuyor. Bizim burada depremden dolayı herkeste bir kırgınlık vardı. Bu insanlara bir neşe gelsin ve iyi bıçak bilediğimi göstermek için bir video yaptım. Videoyu izleyen herkes beni aradı ve çok güzel çekmişsin dediler. Günde 50 kişi beni arıyor, çok güzel oldu. Nasıl çektin ve eline sağlık diyerek arayıp söylediler. Geri dönüşler gayret güzel, mutluyum. Kendi atımı videoda kullanmayı düşündüm. Fötr şapkam da vardı. Battal Gazi, Kara Murat ve kovboy tarzlarından biraz alarak videoyu hazırladık" dedi. "Videoyu ilk gördüğümüzde çok güldük, kendisini aradım ve tebrik ettim" Kovboy bıçakçı tarafından hazırlanan görüntülerin kendilerini mutlu ettiğini belirten künefe ustası Müslim Günal, "Videoyu ilk gördüğümüzde çok güldük, kendisini aradım ve tebrik ettim. Depremde herkesin morali bozuk diye böyle bir video yaptığını söyledi. Köy olarak herkes mutlu ve gülüyor" ifadelerini kullandı.