POLİTİKA - 31 Mayıs 2025 Cumartesi 10:21

AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti

A
A
A
AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.


AK Parti Genel Merkezi’nin kararı doğrultusunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Bilecik İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Semra Aydemir ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım gösterdi.


Başkan Yıldırım, toplantının teşkilatın birlik ve beraberlik içinde güçlü Türkiye idealine ulaşma noktasında önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, "Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızı teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla, büyük bir heyecan ve dava şuuru içinde tamamladık. Her bir teşkilat mensubumuz, davasına olan bağlılığı, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sadakat ve millete olan sevdasıyla büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor" dedi.


AK Parti teşkilatının her kademesinde aynı azim ve kararlılıkla çalışmaların sürdüğünü belirten Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülke hizmetine devam ettiklerini ve ’Büyük ve güçlü Türkiye’ idealine adım adım ilerlediklerini ifade edildi.


Toplantı kapsamında parti teşkilatının çalışmaları, gelecek dönem hedefleri ve stratejik adımlar değerlendirildi.


Başkan Yıldırım, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.



AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de 2025 yılında 375 şahsa fuhuştan işlem yapıldı Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan çalışmalarda 375 şahsa fuhuştan işlem yapılırken, 2 milyon 47 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 6 masaj salonu mühürlenirken, 683 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 21 kez adli işlem yapılırken, adli işlemler neticesinde 33 şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı. 375 şahsa fuhuştan idari işlem yapılarak 2 milyon 47 bin 192 TL idari para cezası uygulanarak, 87 ikamet ve oda mühürlendi. Ekipler tarafından ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan, 41 kumar olayında şüpheli olarak 43 şahsa adli işlem yapılırken, yapılan işlemler neticesinde 1 milyon 507 bin 261 TL idari para cezası uygulandı. Konuyla alakalı 41 yer mühürlendi. Ayrıca ekipler tarafından masaj salonlarına yönelik yapılan denetlemelerde; 67 iş yeri denetlenirken, denetlemede belge eksikliklerinden dolayı 60 masaj salonuna idari işlem uygulandı. 6 masaj salonuna ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan yapılan adli işlemlerde 12 şüpheli şahıs yakalanırken, masaj salonunda tespit edilen 20 yabancı uyruklu şahıs, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Denetimlerde 42 masaj salonu mühürlendi. Öte yandan, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan sanal devriye çalışmalarında müstehcen paylaşımlar yaptığı tespit edilen 683 sosyal medya hesabına erişim engeline getirildi.