GÜNDEM - 07 Mayıs 2025 Çarşamba 11:20

Bayırköy Belediyesi sosyal projeler için toplandı

A
A
A
Bayırköy Belediyesi sosyal projeler için toplandı

Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, Sarmaşık Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.


Başkan Aykut Dilsiz, Sarmaşıklılar Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (SARDER) yönetimi, Sarmaşık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda, mahallede yapılması planlanan sosyal projeler ve çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.


Başkan Dilsiz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Sarmaşıklı vatandaşlarımız ile bir araya gelerek mahallemizde yapılacak ve yapılmasını istedikleri sosyal projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerli konuklarımıza, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Toplantıda, mahalle sakinlerinin talepleri ve önerilerinin değerlendirildiği, ayrıca belediyenin mahalleye yönelik çalışmalarının hızlandırılması amacıyla iş birliği içinde olunacağı belirtildi. Başkan Dilsiz, sosyal projelere yönelik bu tür toplantıların, halkın ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi ve katılımcı yönetim anlayışının güçlendirilmesi adına önem taşıdığını vurguladı.



Bayırköy Belediyesi sosyal projeler için toplandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki uyandırdı İsrail Devlet Başkanı Benjamin Netanyahu’nun Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. İsrail Devlet Başkanı Netanyahu’nun Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla tepki çeken Netanyahu’ya, Türkiye’den resmi kurumlardan ve siyasi isimlerden art arda açıklamalar geldi. Dışişleri Bakanlığı ve İletişim Başkanlığı başta olmak üzere birçok kurum, söz konusu ifadeleri kınadı. Tepkiler yalnızca resmi açıklamalarla sınırlı kalmazken, sosyal medyada da kısa sürede geniş bir karşılık buldu. Kullanıcılar, "GenocidalNetanyahu" etiketi altında binlerce paylaşım yaparak Netanyahu’nun açıklamalarına tepki gösterdi. Söz konusu etiketin Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde de gündeme girdiği, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok konuşulan başlıklar arasında ilk sıraya yükseldiği görüldü. Uluslararası kamuoyunda da yankı bulan gelişmeler kapsamında, çok sayıda kullanıcı Erdoğan’a destek mesajları paylaşırken, Netanyahu’ya yönelik eleştirilerin yoğunlaştığı dikkat çekti. Uzmanlar, sosyal medyada oluşan bu geniş çaplı etkileşimin, kamuoyunun bölgedeki gelişmelere ilişkin hassasiyetini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtiyor.