ASAYİŞ - 16 Eylül 2024 Pazartesi 11:10

Bilecik’te alkollü sürücünün karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı

A
A
A
Bilecik’te alkollü sürücünün karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Bilecik’te kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 işi yaralandı. Kaza sonrası kamyonet sürücüsünün 2.01 promil alkollü olduğu öğrenildi.


Kaza; dün gece Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi alt geçidi kavşağında meydana geldi. Sanayi alt geçidinden İstiklal Caddesine seyir halindeki İbrahim B. idaresindeki 11 AB E533 plakalı kamyonet, aynı istikamette seyir halinde bulunan Teoman G. idaresindeki 11 AC B591 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Yaşanan trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, kamyonet sürücü İbrahim B.’nin 2.01 promil alkollü olduğu öğrenildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor" Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Trabzonspor müsabakasının ardından, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar" dedi. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar. Sezonu kapattılar diyelim. 3-4 tane oyuncumuz da Kasımpaşa maçında oynayan oyuncularımız vardı. Artı hafta sonu oynayacağımız maçtan dolayı çok daraldı kadro. Rotasyonun da rotasyonu gibi oldu ama gerçekten çocuklar çok iyi oynadılar. Çok iyi mücadele ettiler. 3-4 tane genç oyuncumuz var. Yetenekliler. Gönül ister ki çok rahat ortamda bu çocuklara çok daha fazla şans verelim. Sevindiğimiz taraf da çocuklar çok iyi oynadı. Süre almayan oyuncular, az alanlar ve onlarla altyapıdan bizim çocuklarımız da gayet iyi oynadı. Ancak odaklanacağımız tek maç var. Hafta sonu Ligde kalma adına Trabzonspor maçı için çok önemli bir maça gideceğiz. İnşallah buraya ligde kalıcı olarak döneriz" ifadelerini kullandı.