GÜNDEM - 04 Haziran 2025 Çarşamba 11:32

Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

A
A
A
Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

Söğüt Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ferhat Durgut başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.


Söğüt Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararlara, 15 gün içerisinde Söğüt Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.sogut.bel.tr adresinden ulaşılabileceği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, alınan kararların ilçe ve belediye hizmetleri açısından hayırlı olması temenni edilerek, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla paylaşımda bulunuldu.


Öte yandan, Belediye Başkanı Ferhat Durgut, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla tüm vatandaşların bayramı en içten dileklerle kutlandı. Durgut, bayramın birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi temennisinde bulunularak, halka sağlıklı ve huzurlu bir bayram dileğinde bulunuldu.



Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da yılbaşı öncesi geniş çaplı uygulama: Kaçak ve sahte alkole geçit yok Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, il genelinde yılbaşı öncesi huzur ve güven ortamının korunması amacıyla kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler katıldı. Çok sayıda noktada eş zamanlı olarak sabit yol ve hareketli yol denetimleri yapılırken, alkollü ve alkolsüz umuma açık işyerleri de detaylı şekilde kontrol edildi. Denetimlerin özellikle yılbaşı öncesi artış gösteren kaçak ve sahte alkol satışının tespiti ve önlenmesi amacıyla yoğunlaştırıldığı belirtildi. Halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden kaçak ve sahte alkolle mücadele kapsamında işyerlerinde ruhsat, bandrol ve ürün içerikleri titizlikle incelendi. Gerçekleştirilen uygulamalarda ayrıca aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının tespiti hedeflendi. Bu kapsamda bin 620 şahıs ile bin 200 araç sorgulandı. Emniyet yetkilileri, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içinde geçirebilmesi için denetimlerin artarak süreceğini vurgularken, özellikle kaçak ve sahte alkol konusunda vatandaşların dikkatli olmaları ve şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmeleri çağrısında bulundu.