YEREL HABERLER - 11 Aralık 2016 Pazar 15:47

Barakazi terör saldırısını kınadı

A
A
A
Barakazi terör saldırısını kınadı

İstanbul’daki hain terör saldırısını kınayan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “İnsan canına kasteden caniler, asla amacına ulaşamayacaktır. İyi bilinmelidir ki, terör örgütleri, milletin tek yürek olduğu Türkiye’ye diz çöktüremeyeceklerdir” dedi.
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İstanbul’da 30’u polis 38 kişinin şehit olduğu, 155 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısını kınadı. Türkiye’ye dört bir koldan saldıran terör örgütlerinin amacını “Gücü kırılan, bölgesel ve küresel etkisi zayıflatılan, siyasi ve ekonomik alanda dışa bağımlı kılınan ve özellikle Batı’ya mecbur bırakılan bir Türkiye” sözleriyle özetleyen Başkan Barakazi, şunları kaydetti:
“Ne yaparlarsa yapsınlar, birliğini korumakta kararlı olan ve aziz milletiyle emin adımlarla yolunda ilerleyen Türkiye’mize diz çöktüremeyeceklerdir. Milletimiz ve devletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir.”
Hiçbir kalleş saldırının, hiçbir hain pusunun milleti beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyeceğini vurgulayan Barakazi, “En temel insan hakkı olan yaşama hakkına kasteden bu eylemi şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan güvenlik mensuplarımıza ve sivillerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir