- 19 Aralık 2022 Pazartesi 16:50

Bingöl’de OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

A
A
A
Bingöl’de OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Bingöl’de Vali Kadir Ekinci başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Bingöl’de Vali Kadir Ekinci başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.


Organize Sanayi Bölgesinde yapılan toplantıya Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda Organize Sanayi Bölgesinde devam eden yatırımlar, sanayi ve sanayicinin durumu ile OSB’nin gelişimine yönelik yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.


Toplantı sonrasında Vali Ekinci, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet yürüten firmaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor" Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Trabzonspor müsabakasının ardından, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar" dedi. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar. Sezonu kapattılar diyelim. 3-4 tane oyuncumuz da Kasımpaşa maçında oynayan oyuncularımız vardı. Artı hafta sonu oynayacağımız maçtan dolayı çok daraldı kadro. Rotasyonun da rotasyonu gibi oldu ama gerçekten çocuklar çok iyi oynadılar. Çok iyi mücadele ettiler. 3-4 tane genç oyuncumuz var. Yetenekliler. Gönül ister ki çok rahat ortamda bu çocuklara çok daha fazla şans verelim. Sevindiğimiz taraf da çocuklar çok iyi oynadı. Süre almayan oyuncular, az alanlar ve onlarla altyapıdan bizim çocuklarımız da gayet iyi oynadı. Ancak odaklanacağımız tek maç var. Hafta sonu Ligde kalma adına Trabzonspor maçı için çok önemli bir maça gideceğiz. İnşallah buraya ligde kalıcı olarak döneriz" ifadelerini kullandı.