GÜNDEM - 25 Ağustos 2025 Pazartesi 13:10

Ahlatlılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

A
A
A
Ahlatlılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki binlerce vatandaş, Malazgirt Zaferi’nin 954’üncü yıl dönümü dolayısıyla ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.


Muş’tan helikopterle Ahlat’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Malazgirt Zaferi’nin kutlandığı Türkiye’nin en büyük ikinci millet bahçesi unvanına sahip Çarho Millet Bahçesi’ne gelerek burada toplanan binlerce vatandaşa hitap edecek. Daha sonra dünyanın en büyük İslam mezarlığı olan Selçuklu Mezarlığını her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaret edecek. Mezarlık ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle birlikte kabine toplantısını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirecek.



Ahlatlılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu 24Erzincanspor yönetimi, düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kulübün mevcut durumu ve gelecek hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kentte bir restoranda gerçekleştirilen programa spor camiası temsilcileri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Programda konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, sezonun kalan bölümünde ligdeki konumlarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla uyum içinde çalıştıklarını belirten Güneş, planlı ve disiplinli bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti. İstikrarlı performansın önemine dikkati çeken Güneş, camiaya güven veren bir tablo ortaya koyduklarını dile getirdi. Toplantıda kurulması planlanan futbol akademisine ilişkin de bilgi veren Güneş, Erzincan’da altyapı temelli ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Genç yeteneklerin erken yaşta keşfedilerek profesyonel altyapıyla buluşturulmasının öncelikleri arasında yer aldığını aktaran Güneş, akademinin uzun vadede hem kulübe hem de şehir futboluna katkı sağlayacağını belirtti. Sponsorluk çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, kulübün mali yapısını güçlendirmek amacıyla iş dünyası ve çeşitli kurumlarla temasların sürdüğünü ifade ederek, mevcut ekonomik şartlara rağmen mali disiplinin korunduğunu ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini sözlerine ekledi. Program, basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.