ASAYİŞ - 01 Ekim 2025 Çarşamba 15:24

Kayıp alzaymır hastasından 14 gündür haber alınamıyor

A
A
A
Kayıp alzaymır hastasından 14 gündür haber alınamıyor

Siirt’in Kurtalan ilçesinde kaybolan ve Bitlis’in Tatvan ilçesine gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulan 82 yaşındaki alzaymır hastasından 14 gündür haber alınamıyor.


Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Karabağ köyünde 17 Eylül günü evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Ramazan Batur (82) için AFAD, jandarma, UMKE ve sağlık ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmaları devam ediyor. Alzaymır hastası Batur’un Tatvan ilçesine gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulurken, ailesi umutlu bekleyişini sürdürüyor.


Ramazan Batur’un torunu Kader Ömgen, "Dedem 14 gündür kayıp. Daha önce Tatvan’da kızının evine birçok kez geldiği için Tatvan’a gelmiş olma ihtimali üzerinde duruyoruz. Görenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermesini rica ediyoruz" dedi.



Kayıp alzaymır hastasından 14 gündür haber alınamıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı Eskişehir’de çarparak yayayı ağır yaralayan sürücünün, 1.17 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdığı öğrenilirken, polis ekiplerince üçüncü kez sürücü belgesine el konuldu. Olay, Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1549 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere E.B. (27) idaresindeki 26 EB 255 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir sebeple yolda yaya olan Davut D. isimli şahsa çarptı. Kaza sonrasında olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerin ardından kapalı olan Davut D.’yi Yunus Emre devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi. Davut D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 39 bin 521 TL para cezası kesilen sürücü 3’üncü kez ehliyetini kaptırdı Sürücü E. B.’ye polis ekiplerince yapılan alkol kontrolünde 1.17 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce 2 kez ehliyetini alkollü araç kullanmaktan kaptıran sürücünün sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün 3’üncü kez ehliyetine el konuldu. Sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, önceki cezası da hesaplandığında sürücünün 2032 yılına kadar ehliyete el konulduğu öğrenildi. Sürücüye çeşitli maddelerden 39 bin 521 TL para cezası kesildi. E.B. işlemleri için karakola götürüldü. Polis konuyla alakalı inceleme başlattı.