SPOR - 13 Mart 2018 Salı 11:38

Oyuncularının dövüldüğünü iddia eden teknik direktör isyan etti

A
A
A
Oyuncularının dövüldüğünü iddia eden teknik direktör isyan etti

Bölgesel Amatör Lig 6.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Yeniçağaspor’un Teknik Direktörü Enver Aydın Akbaş, ligin 22. haftasında oynadıkları Çubukspor maçının ardından oyuncularının ve kendisinin darp edildiğini söyleyerek, soyunma odasında duruma sert bir şekilde tepki gösterdi.


Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Yeniçağaspor, ligin 22. haftasında deplasmanda Çubukspor ile karşı karşıya geldi. Maç Çubukspor’un 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın ardından, başına ve çeşitli yerlerine darbe almış bir oyuncusuyla soyunma odasına giren Akbaş, Çubukspor’un yöneticileri ve oyuncuları tarafından darp edildiklerini belirterek, “Biz bugün buraya, Ankara’ya Çubukspor ile maç yapmaya geldik. Gayet iyi duygularla maç yapmaya geldik. Ama bizi burada dövdüler. Resmen seyircisi, yöneticisi komple bizi dövdüler. Sahaya seyirci taş atıyor. Dudağım kanıyor, hakem maçı devam ettiriyor. Taş hakemin elinde olmasına rağmen. Stoper oyuncum Murat Akman başına darbe aldı. Bunu Çubukspor yöneticisi yaptı” dedi.



“Oyuncu bana hareket çekti”


Çubukspor’un oyuncusu Bilal Gündoğdu’nun kendisine hareket çektiğini belirten Akbaş, “Bu arkadaşı transfer edecek başka takımlar kim olursa olsun, onun kadar ahlaksız, onun kadar terbiyesiz, ne olursa olsun karşı takımın antrenörü olan bana gelip hareket çekmesi ne kadar etik. Hakem bu arkadaşa sarı kart gösteriyor, oyundan atmıyor. Biz adabımızla, şerefimizle burada ligde kalmaya geldik. Adam gibi top oynadık, adam gibi sahadan çıktık” şeklinde konuştu.


Yeniçağaspor Teknik Direktörü Akbaş, Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve davet ederek, “Ama buysa Türk futbolunun hali, yazıktır. Biz bunları haketmiyoruz. Lütfen yetkililer, Türkiye Futbol Federasyonu, gözlemci bunlara dur desinler. Gerekli cezaları versinler. Şunu da bilsinler; Yeniçağaspor, ligde kalacaktır. Bunu herkes görsün. Bu Türk futbolunun halidir” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Valisi Davut Gül’den "iş güvenliği" vurgusu İstanbul Valisi Davut Gül, İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı 1’inci dönem toplantısında “Yaptığımız işlerde çalışanların güvenliği, iş güvenliği çok kıymetli. Daha hafta sonu küçücük yavrumuzu kaybettik, içimiz yandı” dedi. İstanbul Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem toplantısı Vatan Caddesi’nde bulunan valilik ek hizmet binası toplantısı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Valisi Davut Gül, kamu - kurum kuruluşları müdürleri ve yetkililer katıldı. “1 Mayıs’ın bayram havası içinde geçmesini arzu etmiş oluruz” Toplantıda konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, “Bir diğer konumuz yarın 1 Mayıs, bir yazı yazıldı, bütün kurumları ilgilendiren maddeler var. O yazılan yazıyı yakından takip edip gereğini yaparsanız, 1 Mayıs’ın bayram havası içinde geçmesini arzu etmiş oluruz. Ülkemizin genelinde kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, tasarrufa girilmesiyle ilgili hem yazılı hem sözlü genelge var biliyorsunuz” dedi. “Yaptığımız her işin, iş güvenliğini sağlayalım” İş güvenliği hakkında konuşan Vali Gül, “Bunu tekrarlamakta fayda var. Yatırımların zamanında yapılması en önemli tasarruf. Personelimizin, çalışma arkadaşlarımızın performansı çok önemli. Yaptığımız işlerde çalışanların güvenliği, iş güvenliği çok kıymetli. Daha hafta sonu küçücük yavrumuzu kaybettik, içimiz yandı. Yaptığımız her işin, iş güvenliğini sağlayalım. Varsın 3 gün sonra yapılsın” şeklinde konuştu. “Hem de dilencilik ile mücadele edeceğiz” Konuşmasında dilencilikle mücadele edileceğini söyleyen Vali Gül, “Dilencilik bütün kurumların, bu şehrin, bu şehirde yaşayan 16 milyonun ortak sorunu. O açıdan hem dilencilere yardım edilmemesi noktasında duyarlı olacağız, hem de dilencilik ile mücadele edeceğiz. Varsa ekonomik sorunları ortadan kaldıracağız. Aynı durum evsizler için de geçerli. Şehrimizin daha güvenli olabilmesi daha yaşanabilir olması için şehirdeki o asgari vatandaşımızın o asgari taleplerini yerine getirmemiz gerekiyor” dedi. Toplantının ikinci kısmı basına kapalı olarak devam etti.
Mersin Toroslar Belediyesi, ’Evde Sağlık’ hizmeti ile vatandaşlara destek veriyor Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, evden çıkamayan, hareket kısıtlılığı yaşayan, yaş almış, özel ihtiyaçlı ve bakıma muhtaç kişilere evde sağlık hizmeti ile destek veriyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak ya da Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne telefonla ulaşarak talepte bulunan vatandaşlara program dahilinde ’Evde Sağlık’ hizmeti veriliyor. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli paramedik, acil tıp teknisyeni, hemşire ve sağlık personelinden oluşan ekip; evde ziyaret ettikleri hastaların tansiyon ve kan şekeri ölçümü, enjeksiyon, pansuman ve serum takma gibi sağlık hizmetini karşılayarak yaralarına merhem oluyor. Hasta nakil ambulans hizmetiyle de ilçede ikamet eden yatağa bağımlı hastalara, hastane ve sağlık kuruluşlarına nakil desteği de sağlanıyor. "Önceliğimiz sağlık" Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Evde Sağlık hizmetini önemsediklerini belirtti. "Önceliğimiz sağlık" diyen Yıldız, "Göreve gelir gelmez, Toroslarımız için gerekli tespitleri yaptık, planlarımızı hazırladık. Bir yandan ilçemizin çehresini değiştirirken, diğer yandan da vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yüzü gülen, nefes alan Toroslar hedefiyle vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz. Evde Sağlık hizmetimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemize ulaşarak, talepte bulunabilirler" şeklinde konuştu.