POLİTİKA - 29 Nisan 2018 Pazar 18:24

Başkan Doğanay’dan engellilere çağrı

A
A
A
Başkan Doğanay’dan engellilere çağrı

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, engelli bireylerin oy kullanabilmeleri için oluşturulan seyyar sandık uygulamasından yararlanmak isteyenlerin muhtarlıklara başvurması çağrısında bulundu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, engelli bireylerin oy kullanabilmeleri için oluşturulan seyyar sandık uygulamasından yararlanmak isteyenlerin muhtarlıklara başvurması çağrısında bulundu.


AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhuırbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ilk defa uygulanacak olan ‘Seyyar Sandık’ hakkında açıklamalarda bulundu.


Engelliler için seyyar sandık uygulamasının bu seçimde ilk kez hayata geçirileceğini belirten Doğanay, “Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından engelli beyan formu ile İl veya İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na gönderilmek üzere muhtarlığa başvurmaları gerekmektedir. Başvurular 02 Mayıs 2018 tarihinde başlayacak, 12 Mayıs 2018 tarihinde son bulacaktır. Başvurusu kabul edilen engelli seçmenler, sandıkların kendilerine getirilmesi suretiyle bulundukları yerde oy kullanabilecek" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaraylı Sporcular Derneği’nin dayanışma yemeği düzenledi Galatasaraylı Sporcular Derneği, birlik ve beraberlik mesajı vermek adına dayanışma yemeği düzenledi. Şişli’de bir otelde düzenlenen organizasyona, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ve oyuncular ile davetliler katıldı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Bu gece, futbolla ilgili önümüzdeki çok önemli maçlarda bütün camianın bir arada olduğunu göstermek için yapılan bir gecedir. Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın da bu hafta sonu maçı var. Kazandıkları takdirde ilk kez şampiyon olacaklar ve direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Takımın bu maçı kazanmasını istiyoruz" dedi. Nazifoğlu, konuşmasının ardından Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas’a, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy’a, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar’a, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan’a, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen’e ve oyunculara desteklerinden ötürü plaket takdim etti.