DÜNYA - 31 Ocak 2012 Salı 18:04

BOLUSPOR YÖNETİMİNDEN SAKARYASPOR YÖNETİMİNE TEPKİ

A
A
A
BOLUSPOR YÖNETİMİNDEN SAKARYASPOR YÖNETİMİNE TEPKİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor’un yönetim kurulu, 7-2’lik Sakaryaspor maçında ev sahibi takım yönetiminin Boluspor taraftarını stada 15 dakika geç alıp, maç bitmeden stattan çıkarmasına tepki gösterdi.
Boluspor’un 7-2 gibi tarihi bir skorla kazandığı Sakaryaspor maçının ardından kırmızı beyazlı yönetimden Sakaryaspor yönetimine tepki geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz hafta sonu oynamış olduğumuz Sakaryaspor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakaryalı görevlilere ise ’Futbol tribünlerdeki seyirci ile güzeldir deplasman ise bir kültürdür’ anlayışından uzak davranışları nedeni ile üzüntülerimizi bildiriyoruz. Taraftardan sorumlu yönetici arkadaşlarımızın çabalarına rağmen
taraftarlarımızın maça 15 dakika geç alınıp, 15 dakika erken çıkartılması kararını her kim aldı ise hiç medeni bir yaklaşım olmamıştır. Bu davranış biçimi ile de sporun özüne ters düşüldüğü gibi, federasyonumuzun Türk futboluna katkı sağlamak adına ’Güzel oyun güzel kalacak’ anlayışına da tezat oluşturmuştur. Bu gereksiz uygulama ders alınmak kaydıyla tarihe not düşülecektir. Ancak Sakaryalılar ile Boluluların birbirlerine olan bakış açıları her zaman olumlu olacaktır" denildi.
Boluspor Yönetim Kurulu, tarihi Sakaryaspor zaferiyle hedeflerine ilerleme yolunda büyük moral bulduklarını söyleyerek, açıklamaya şöyle devam ettiler:
"Sakaryaspor galibiyeti ile hedeflediğimiz yere emin adımlarla ilerlemekteyiz. Takımımızın daha fazla güçlenmesi için yapmış olduğumuz transferlerin uyumları ve katkıları bu maçta da açıkça görülmüştür. Sakaryaspor maçında bizleri yalnız bırakmayan ve kendilerine yakışır bir biçimde Sakarya ya gidiş ve dönüş yapan taraftarlarımıza, müthiş bir oyun sergileyerek camiamızı sevince boğan teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ederiz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir