ASAYİŞ - 21 Kasım 2025 Cuma 12:33

Bolu’da 14 öğrenci yemekten zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

A
A
A

Bolu’da Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi 14 kişi, yemekhanede yedikleri öğün sonrası zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitim gören 14 öğrenci, yemekhanede yemek yedikten bir süre sonra mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikayetleri yaşamaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine öğrenciler hastaneye başvurdu. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 öğrenci, Bolu İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi’ne ise 4 öğrenci getirildi. Hastanelerde ayakta tedavileri yapılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığı öğrenildi.

Enes Özkan

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Aracını park ettiği sokağı unuttu, polise ’Otomobilim çalındı’ ihbarı yaptı Amasya’dan Eskişehir’e gelen bir vatandaş, kontak anahtarını üstünde unuttuğu otomobili park ettiği yerde bulamayınca hırsızlık ihbarında bulundu. Polis ekipleri, şehrin yabancısı olan adamın çalındı zannettiği aracını bir arka sokakta buldu. Olay, Gündoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 27 NY 221 plakalı otomobili ile Amasya’dan Eskişehir’e gelen Celil Yüksel, şehri bilmediği için aracını uygun bir yere park edip tramvayla çarşıya gitti. Yüksel, yedek kontak anahtarını ise otomobilinin üstünde unuttu. Geldiğinde aracını bulamayan adam, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak Tiftikci Sokak’ta otomobilinin çalındığı yönünde ihbarda bulundu. Şehrin yabancısı olan adam, otomobili bir arka sokağa park etmiş İhbar üzerine adrese Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Müracaatçı olan Celil Yüksel ile görüşen bir polis memuru, "Aracını buraya koymamış olabilir misin?" dedi. Yüksel ise, aracını gösterdiği yere koyduğundan emin olduğunu söyledi. Çevredeki kamera kayıtları incelendi. Bahse konu otomobilin o sokağa hiç gelmediği belirlenirken, bu esnada başka bir başka ekip Bizimkiler Sokak’ta park halinde olan otomobili buldu. "Otomobilim çalındı sandım, polis 10 dakikada buldu" Büyük bir panik yaşayan Celil Yüksel, aracını sağ salim karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine defalarca teşekkür eden Yüksel, onlara çay ve tatlı ısmarlamak için ısrar etti. Basın mensupları ile de duygularını paylaşan Yüksel, "Arabayı yanlış yere koyduğumdan bulamadım. Allah razı olsun polisler buldu, elime teslim etti. Allah polise zeval vermesin. Aracımı 10 dakikada buldular. Otomobilim çalındı sandım, koyduğum yeri unutmuşum" dedi.