ASAYİŞ - 11 Nisan 2012 Çarşamba 18:36

ENİŞTESİNİ ÖLDÜREN GENÇ TUTUKLANDI

A
A
A
ENİŞTESİNİ ÖLDÜREN GENÇ TUTUKLANDI

Burdur`da 15 Ocak 2012 tarihinde ormanlık alanda cesedi bulunan Şahin Koçaç`ın katil zanlısı olduğu belirlenen kayınbiraderi tutuklandı.
Burdur`da ormanlık alanda toprağa gömülü bulunan cesedin 80 gündür kayıp olan Şahin Koçaç`a (28) ait olduğu tespit edilmesinin ardından olayla ilgili geniş soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Burdur polisi, şüphelendiği Şahin Koçaç`ın kayınbiraderi O.Y.`yi (17) dün akşam saatlerinde gözaltına aldı. O.Y., sabaha kadar süren sorgusunda suçunu itiraf etti.
Şahin Koçaç`ı öldürdüğünü itiraf eden O.Y., bu sabah yapılan keşif ile Koçaç`ı nasıl öldürdüğü anlattı, cesedin bulunduğu Dereboğazı mevkine ve suç aleti olan av tüfeğini attığı Çendik Plajı`nda yer gösterdi. Av tüfeği, katil zanlısı O.Y.`nin gösterdiği yerde yapılan kazıda bulundu. Katil zanlısı O.Y., Devlet Hastanesi`ndeki sağlık kontrolünün ardından Burdur Adliyesi`ne sevk edildi.
"O BENİ ÖLDÜRECEKTİ, BEN ONU ÖLDÜRDÜM"
Olay gecesini anlatan O.Y. eniştesi Şahin Koçaç`la birlikte bir arkadaşından emanet araba aldıklarını ve Mehmet Akif Ersoy Kent Ormanı karşısında bulunan ormanlık alanda alkol aldıklarını söyledi. Y., ``Yanımda av tüfeği de vardı. Saat 04.30 sıralarında Şahin ile tartışmaya başladık. `O beni öldüreceğine ben onu öldüreyim` diye düşündüm. Şahin arkasını döndüğü anda yanımdaki tüfeğinin dipçiğiyle kafasına vurdum.Yere yığıldı. Yığıldığı yere gömdüm. Daha sonra arabayla göl kenarına giderek tüfeğini gömdüm`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir