POLİTİKA - 19 Ocak 2018 Cuma 14:26

İl Başkan Mengi, vatandaşı evinde dinliyor

A
A
A
İl Başkan Mengi, vatandaşı evinde dinliyor

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında Şirinevler Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında Şirinevler Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.


Mengi, programı kapsamında Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, ziyaret ettiği Kul ailesinin isteklerini ve Burdur’la ilgili düşüncelerini dinledi. Vatandaşları ziyaret edip dinleyerek istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mengi, “ AK Parti Teşkilatımızla birlikte ev ziyaretlerimizin startını bugün Şirinevler mahallemizden veriyoruz. Bugün Mustan Kul ve değerli ailesinin evlerine konuk olduk. Hem değerli ailemizle hem de mahalle sakinleriyle hasbihal etme imkanı bulduk. Bundan sonra hemşerilerimizle ev ziyaretlerinde hep bir arada olmaya çalışacağız. Göreve geldiğim günde belirttiğim gibi gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güçlü Türkiye yolunda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da sözlerini yerine getirerek, 2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.


Şehit kardeşine geçmiş olsun ziyareti


AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu program sonrası geçirdiği trafik kazası sonucu uzun zamandır tedavi gören ve taburcu olan Şehidimiz Ramazan Ünay’ın kardeşi Durmuş Ali Ünay’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular. Ali Ünay ziyaretlerinden dolayı Başkan Mengi ve Teşkilatına teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu’da otomobil 150 metre yüksekten uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı Kastamonu’da bir otomobilin yaklaşık 150 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren gencin, nişan hazırlıkları yapmak için ilçeye geldiği öğrenildi. Kaza, Kastamonu-İnebolu kara yolu Soluğan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnebolu istikametine seyir halinde olan Emirhan Şahin (25) idaresindeki 37 ND 152 plakalı otomobil, yoğun sis sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 150 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Medine D. (21), ablası Mukadder Beyza D. (20) ve kardeşi Berat D. (14) yaralandı. Ekipler yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Zorlukla aracın bulunduğu alana inen ekipler, yaralıları otomobilden çıkardı. Daha sonra olay yerine çağrılan çekicinin vinç halatı kullanılarak yaralıların bulunduğu sedyeler yola çekildi. Sürücü hayatını kaybetti Ekiplerin yoğun çabaları neticesinde yamaçtan çıkarılan Medine D., Mukadder Beyza D. ve Berat D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Emirhan Şahin’in ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Nişan hazırlıkları için gelmiş Kazada hayatını kaybeden Emirhan Şahin’in, nişan hazırlıkları için Diyarbakır’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, ekipler şarampoldeki aracın çıkarılması için de vinç yardımıyla çalışma başlattı.