SPOR - 09 Ekim 2019 Çarşamba 10:13

Balkan Şampiyonu, başarısını Başkan Ercengiz’le paylaştı

A
A
A
Balkan Şampiyonu, başarısını Başkan Ercengiz’le paylaştı

Bulgaristan’ın Panagurişte kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası’nda Şampiyon olan 8.

Bulgaristan’ın Panagurişte kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası’nda Şampiyon olan 8. Sınıf öğrencisi Ece Ece, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i Makamında ziyaret etti.


Bulgaristan’ın Panagurişte kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası’nda U15 bayanlar 42 kilo kategorisinde Final müsabakasını kazanarak Balkan Şampiyonu olan Burdur Bahçeşehir Kolleji 8. Sınıf öğrencisi Ece Ece, madalya sevincini Başkan Ercengiz ile paylaştı. Balkan Şampiyonu Ece Ece’nin gerçekleştirdiği ziyaretten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, “Ece’yi oğlum kadar sevdiğim bir kızım. Oğlumla birlikte aynı sınıfta başladılar ve bugüne kadarda aynı sınıftalar. Sadece sporda değil derslerinde de çok başarılı. Çünkü diyor ki ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunuyor’ biz onu biliyoruz. O Yüzden hem sporunu yapıyor hem de derslerine güzel çalışıyor. Bizi gururlandırdı çok mutlu olduk. İlimizde çok küçük yaşta bir sporcumuzun olması ilerleyen yıllarda Ece’nin hem önünün açık olduğunu hem de bizi Milli formayla bizi temsil edeceğini bize gösterdi. Ecede bundan sonra kardeşlerini ve gençleri yetiştirecek alttan da onlara ablalık yapacak. Biz Ece’yi yürekten kutluyoruz başarılarının devamını her alanda diliyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kadın A Milli Takımı’nın Kuzey İrlanda ve Malta maçları kadrosu belli oldu 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Kadın A Milli Takımı’nın, Kuzey İrlanda ve Malta maçları aday kadrosu belli oldu. Ay-Yıldızlılar, gruptaki beşinci maçında 5 Haziran’da Kuzey İrlanda ile karşı karşıya gelecek. Pendik Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Milliler, gruptaki son maçını ise 9 Haziran’da Malta deplasmanında oynayacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası tarafından açıklanan Kadın A Milli Takımı’nın kadrosunda şu isimler yer alıyor: Kaleciler: Selda Akgöz (Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget S.K), Gamze Nur Yaman (Trabzonspor), Göknur Güleryüz (Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı) Defans: Fatma Şakar (FC Union Berlin), İpek Kaya (Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı), Gülbin Hız (Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı), Kezban Tağ (Galatasaray), Eda Karataş (Galatasaray), İlayda Civelek (Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı), Meryem Küçükbirinci (Hakkarigücü Spor), Cansu Nur Kaya (Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı), Meryem Başkaya (Odense Boldklub), Ece Tekmen (Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı) Orta Saha: Ebru Topçu (Galatasaray), Nihal Saraç (Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı), Başak İçinözbebek (Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget S.K), Halle Houssein (West Ham United), Miray Cin (Borussia Mönchengladbach), Ece Türkoğlu (Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı), Arzu Karabulut (Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget S.K), Busem Şeker (Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı), Selen Gül Altunkulak (FC Toulouse) Forvet: Melike Öztürk (Galatasaray), Kader Hançar (Club Tijuana), Melike Pekel (Galatasaray), Vildan Kardeşler (Hamburg Sv), Sibel Ağırman (Eintracht Frankfurt II) Teknik Direktör: Necla Güngör Kıragası
Bolu Bolu’da protokol bayramlaştı Bolu’da Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu Valiliği’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Abdulaziz Aydın, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Bolu Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, valilik binasında gerçekleştirildi. Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, makamında kabul ettiği protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Programda konuşan Vali Aydın, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundu. Bayram tatili süresince yola çıkacak vatandaşlara da seslenen Aydın, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini belirtti. Aydın, "Bayramın bereketi olsa gerek, çok sayıda vatandaşımızla bayramlaşmış olacağız. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu 9 günlük süre boyunca da kazasız belasız bir bayram geçiririz. Memleketlerine gidecek arkadaşlarımız da bayram sevincini aileleriyle, komşularıyla ağız tadıyla yaşarlar. Bir abimizin çok güzel bir sözü var; ‘İnsanoğlu her yeni günün acemisidir’ der. Her yeni gün, insanoğlu için yenidir. Dolayısıyla yola çıkacak hemşehrilerime bir kez daha; şoförlüğüne çok güvenmeden, ‘Kırk yıldır şoförüm, kazam yok’ demeden, dikkatle ve ihtimam göstererek gidecekleri yere ulaşmalarını özellikle rica ediyorum" dedi. Bayramlaşma programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Programa; ilçe kaymakamları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, muhtarlar ve güvenlik güçleri katıldı.