ASAYİŞ - 28 Nisan 2017 Cuma 15:24

Annesini boğarak öldüren uyuşturucu bağımlısı adliyeye sevk edildi

A
A
A
Annesini boğarak öldüren uyuşturucu bağımlısı adliyeye sevk edildi

Bursa’da annesini boğarak öldüren uyuşturucu bağımlısı, adliyeye sevk edildi.

Bursa’da annesini boğarak öldüren uyuşturucu bağımlısı, adliyeye sevk edildi.


Dün gece 02.00 sıralarında Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı Aykut S. (24) henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı annesi Nevin S. (55) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle annesinin boğazını önce bir örtüyle sıkan Aykut S., boğuşarak kurtulmaya çalışan annesini elleriyle boğarak öldürdü. Annesini öldürdükten sonra sokağa çıkarak ’annemi öldürdüm’ diye bağıran katil zanlısı, çevrede bulunan polis ekipleri tarafından yakalandı.


Olay yerine gelen ekipler Nevin S.’nin cansız bedeniyle karşılaşırken, yaptıkları incelemede boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Bilecik’te 90+1. dakikasında hakem kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı Bilecik’te oynana Bölgesel Amatör Lig’de 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Tavşanlı Tepecikspor arasındaki karşılaşmanın 90+1. dakikasında hakemlerin kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Değişiklik sonrası çıkan oyuncuya kırmızı kart gösterince oyuna giren oyuncu saha dışına alındı. BAL 4. Grup 27. haftasında 1969 Bilecik Spor Kulübü, İstasyon Sentetik Sahası’nda Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 90+1. dakikasında maç 0-0’lık sonuçla devam ederken, 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyetin oyundan Burhan Beyazit’ı oyundan almak istedi. Maçın 4. hakemi Burak Koç, bu değişlikte geç kalınca maçın orta hakemi Mustafa Bayındır arasında bir iletişim sorunu yaşandı. Ardından oyundan çıkan Burhan Beyazit’ın olduğunu öğrenince oyuncuya, çıkmadığı için sarı kart gösterdi. Oyuncu da tabela numarasının kalkmadığı söylemesi de fayda etmezken, oyundan çıktıktan sonra ’Küfür’ ettiği gerekçesiyle sarı kart iptal edilerek, direkt kırmızı kart gösterdi. Yaşanan olaylarda maçın orta hakemi Mustafa Bayındır, 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyetinden bir kişiye kırmızı kart gösterdi. Olaylar 5 dakika sürerken, maç 0-0’lık sonuçla bitti. Maç sonu hakemlere 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyeti ve oyuncuları uzun süre itiraz etti.