ASAYİŞ - 06 Ekim 2017 Cuma 23:11

Ağlayarak adliyeye getirilen kız tutuklandı

A
A
A
Ağlayarak adliyeye getirilen kız tutuklandı

Bursa’da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilirken gözyaşlarına boğulan genç kızın da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilirken gözyaşlarına boğulan genç kızın da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Whatsapp ihbar hattından gelen bir ihbarı değerlendirerek, merkez Yıldırım ilçesindeki bir ikamete operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda gizli bölmelere saklanmış 487 gram bonzai, uyuşturucuları çoğaltmak amacıyla kullanılan 100 gram kimyasal bitki, bir miktar eroin, metamfetamin ve esrar ele geçirilirken, Pınar D. (24), E.A., T.T., Ö.D. ve E.K. gözaltına alındı.


Merkez Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde yapılan farklı operasyonlarda ise M.T., Y.C. ve Y.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda bir miktar eroin, esrar, metamfetamin, 2 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda fişek ele geçirildi. 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Pınar D.’nin araca bindiği sırada gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Akşam saatlerine kadar süren adli işlemlerin ardından 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.