GENEL - 20 Nisan 2018 Cuma 09:19

Günlük 22 liraya Uludağ’da 5 yıldızlı tatil başlıyor

A
A
A
Günlük 22 liraya Uludağ’da 5 yıldızlı tatil başlıyor

Türkiye’nin en önemli doğa turizm merkezlerinden olan Uludağ’da 2018 yılı kamp sezonu 1 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında başlıyor.

Türkiye’nin en önemli doğa turizm merkezlerinden olan Uludağ’da 2018 yılı kamp sezonu 1 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında başlıyor.


Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge sorumluğunda bulunan Uludağ Milli Parkındaki 200 adet ahşap orman evini kiralamak isteyenler 2-15 Mayıs tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Başvurular Sarıalan’da bulunan Uludağ Milli Park Müdürlüğü binasında gerçekleşecek. Sarıalan’da 140 ve Çobankaya’da 60 adet olmak üzere toplam 200 adet ahşap orman evinin 2018 yılı kamp sezonunda kullanıcılara kiralanması için dağıtım 2 Mayıs-15 Mayıs Salı günleri arasında Uludağ Milli Park Müdürlüğü binasında (Sarıalan mevkii) yapılacak. 1 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında tüm sezon boyunca orman evi kiralamak isteyen kişilerin işlemleri 2 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. 3 Mayıs Perşembe ve 15 Mayıs Salı günleri ise 2 aylık, aylık ve 15 günlük gibi parçalı şekilde kiralamak isteyen kişilerin işlemleri yapılacak. Başvuru işlemleri sırasında başvuruyu yapan kişiye ait nüfus cüzdanı, kalacak kişilerin kimlik fotokopileri (kalacak kişilerin hepsinin), makbuz kesilecek kişinin IBAN numarası, varsa sağlık raporunun aslı, varsa engelli kimlik belgesi, varsa kurum personeli olduğuna dair kimlik ve şehit ya da gazi yakını olduğuna dair belgelerin yanlarında bulundurulması gerekiyor. Baraka ve Karavan için uygun görülen günlük konaklama bedeli 22,5 TL, çadır 14,5 olarak belirlendi. Detaylı bilgi için Uludağ Milli Park Müdürlüğü’nden 0224 285 23 35 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Valisi Davut Gül’den "iş güvenliği" vurgusu İstanbul Valisi Davut Gül, İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı 1’inci dönem toplantısında “Yaptığımız işlerde çalışanların güvenliği, iş güvenliği çok kıymetli. Daha hafta sonu küçücük yavrumuzu kaybettik, içimiz yandı” dedi. İstanbul Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem toplantısı Vatan Caddesi’nde bulunan valilik ek hizmet binası toplantısı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Valisi Davut Gül, kamu - kurum kuruluşları müdürleri ve yetkililer katıldı. “1 Mayıs’ın bayram havası içinde geçmesini arzu etmiş oluruz” Toplantıda konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, “Bir diğer konumuz yarın 1 Mayıs, bir yazı yazıldı, bütün kurumları ilgilendiren maddeler var. O yazılan yazıyı yakından takip edip gereğini yaparsanız, 1 Mayıs’ın bayram havası içinde geçmesini arzu etmiş oluruz. Ülkemizin genelinde kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, tasarrufa girilmesiyle ilgili hem yazılı hem sözlü genelge var biliyorsunuz” dedi. “Yaptığımız her işin, iş güvenliğini sağlayalım” İş güvenliği hakkında konuşan Vali Gül, “Bunu tekrarlamakta fayda var. Yatırımların zamanında yapılması en önemli tasarruf. Personelimizin, çalışma arkadaşlarımızın performansı çok önemli. Yaptığımız işlerde çalışanların güvenliği, iş güvenliği çok kıymetli. Daha hafta sonu küçücük yavrumuzu kaybettik, içimiz yandı. Yaptığımız her işin, iş güvenliğini sağlayalım. Varsın 3 gün sonra yapılsın” şeklinde konuştu. “Hem de dilencilik ile mücadele edeceğiz” Konuşmasında dilencilikle mücadele edileceğini söyleyen Vali Gül, “Dilencilik bütün kurumların, bu şehrin, bu şehirde yaşayan 16 milyonun ortak sorunu. O açıdan hem dilencilere yardım edilmemesi noktasında duyarlı olacağız, hem de dilencilik ile mücadele edeceğiz. Varsa ekonomik sorunları ortadan kaldıracağız. Aynı durum evsizler için de geçerli. Şehrimizin daha güvenli olabilmesi daha yaşanabilir olması için şehirdeki o asgari vatandaşımızın o asgari taleplerini yerine getirmemiz gerekiyor” dedi. Toplantının ikinci kısmı basına kapalı olarak devam etti.