ASAYİŞ - 16 Ağustos 2018 Perşembe 22:22

Eşek üzerinde dondurma keyfi yapan Aşır dede meşhur oldu

A
A
A
Eşek üzerinde dondurma keyfi yapan Aşır dede meşhur oldu

İnegöl’de eşeğe binerek dondurma yiyen yaşlı adam herkesin ilgi odağı oldu.

İnegöl’de eşeğe binerek dondurma yiyen yaşlı adam herkesin ilgi odağı oldu. Yaşlı adamı görenler fotoğraf çektirmeyi ihmal etmezken, isminin Aşır olduğu öğrenilen yaşlı adam eşeğiyle birlikte bir süre sonra gözden kayboldu.


İlginç olay Mahmut Esat Bey Caddesi üzerinde yaşandı. İsminin Aşır olduğu öğrenilen ve İnegöl’e bağlı Sarıpınar Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı adam cadde üzerinde eşek sırtında dondurma keyfi yaparken görülmesi yoldan geçen herkesin dikkatini çekti. Yaşlı adamı görenler fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Aşır dede daha sonra eşeğin sırtında dondurmasını yiyerek evinin yolunu tuttu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından “Müzikle Umuda Yolculuk” konseri gerçekleştirildi. Konsere gelenler, deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, İletişim Fakültesi, Kurumsal İletişim Direktörlüğü ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen “Müzikle Umuda Yolculuk” konseri düzenlendi. Konsere, seyirciler, bilet yerine 28-42 numara yeni spor ayakkabı ile giriş sağladı. Bu ayakkabılar köy okullarındaki çocuklara ulaştırılacak. Bu konserle birlikte, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım edilmesi amaçlanıyor. Konseri Çanakkale Belediye Başkanı Av. Muharrem Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Sosyal Sorumluk Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci izledi. Sosyal Sorumluk Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi toplumsal faaliyetlerinden bir yenisini daha gerçekleştiriyor. Şahane bir konser verilecek. Konserde temel amacımız köy okullarındaki öğrenciler için izleyici, dinleyicilerden birer spor ayakkabı getirmesini istedik. Bugün gelen misafirlerimiz bilet yerine spor ayakkabı getirdiler. Bu ayakkabılar bayramdan önce köy okullarındaki minik öğrenciler ile buluşturulacak. Konserde müzik ve sahne sanatları fakültesi orkestrası ile barış koromuz sahne alacak” dedi. Projeye spor ayakkabı ile destek vererek, konseri izlemeye gelen Osman Acar, “İhtiyacı olan çocuklar için bu birlikteliğin sağlanmış olması çok önemli. Bizde çorbada ki tuz misali bu katkıyı yapabildiğimiz için kendimizi çok mutlu hissediyoruz” diye konuştu.
Mersin Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Başakşehir: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Başakşehir ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Başakşehir’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 2. dakikada gelişen Hatayspor atağında Rivas’ın uzak mesafeden sert vuruşunda kaleci Muhammed son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. 5. dakikada ani gelişen Başakşehir atağından Pelkas’ın kafayla indirdiği topu önünde bulan Piatek’in ceza sahası içinde sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1 26. dakikada Rivas’ın kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst direten döndü. Pozisyonun devamında iyi yükselen Maksimovic’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muhammed’de kaldı. 35. dakikada kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Fernandes’in sert vuruşunda kaleci Muhammed meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. Hakemler: Atilla Karaoğlan, Cehun Sesigüzel, Cevdet Kömürcüoğlu Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilima, Maksimovic, Cemali Sertel, Massanga, Fernandes, Dele-Bashiru, Ömer Faruk Beyaz, Rivas, Strandberg Yedekler: Bekaj, Kerim Alıcı, Görkem Sağlam, Cengiz Demir, Ghoulam, Rui Pedro, Aburjanie, Abdulkadir Parmak, Dadashov, Halil İbrahim Dervişoğlu Teknik Direktör: Volkan Demirel Başakşehir: Muhammed Şengezer, Duarte, Ousseynou Ba, Opoku, Ömer Ali Şahiner, Josef, Davidson Pereira, Pelkas, Berkay Özcan, Emirhan İlkhan, Piatek Yedekler: Volkan Babacan, Deniz Dilmen, Onur Ergün, Lima, Dubois, Keny, Kemen, Figueredo, Hamza Güreler Teknik Direktör: Çağdaş Atan Gol: Piatek (dk 5) ( Başakşehir) Sarı kartlar: Volkan Demirel (Hatayspor), Emirhan İlkhan, Josef (Başakşehir)