YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 16:29

OSMANGAZİLİ SPORCULARA İNGİLİZCE DOPİNGİ

A
A
A
OSMANGAZİLİ SPORCULARA İNGİLİZCE DOPİNGİ

Osmangazili antrenörler artık yurt dışında İngilizce konuşacak.
UKLA ile protokol masasına oturan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye’yi ve Osmangazi’yi dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarıyla temsil eden milli antrenörlerin gelişimine katkı sağlayacak İngilizce eğitimi için düğmeye bastı. Dündar, uluslararası arenada sayısız başarıya imza atan Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün milli antrenörleri ve sporcularına UKLA Akademi tarafından ücretsiz İngilizce kursu verilmesini ön gören protokole imza attı.
Dündar, milli antrenörlerin yurt dışında yaşadıkları dil sıkıntısını halletmek için Türkiye’nin önde gelen dil eğitim merkezlerinden UKLA’nın kurucu ortaklarından Cömert Kayıra ile protokol imzaladı. Protokol gereği, ilk aşamada Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün 20 milli antrenörüne 250 saat İngilizce eğitimi verilecek.
“Bizlerin göğsünü kabartan sayısız başarıya imza atan sporcularımızın dil sorununu çözecek bu proje ile Türk sporuna önemli bir katkı sağlayacağız” diyen Başkan Dündar, “Türkiye’yi ve Osmangazi’yi yurt dışında temsil eden antrenörlerimize ve sporcularımıza dil eğitimi noktasında profesyonel olan UKLA tarafından verilecek eğitimle dil sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.
24 branşta 64 antrenör ve 3 bin sporcusuyla Bursa’nın en kapsamlı spor kulüplerinden biri olan Osmangazi Belediyespor Kulübü, Avrupa ve dünya şampiyonluklarının ardından gözünü olimpiyatlara çevirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir