SPOR - 03 Mart 2021 Çarşamba 10:28

BURKÜP’te Tolga Tunalıgil dönemi

A
A
A
BURKÜP’te Tolga Tunalıgil dönemi

Bursasporlu Kongre Üyeleri Platformu’nun (BURKÜP), yeni başkanı gerçekleştirilen seçim sonrası Tolga Tunalıgil oldu.

Bursasporlu Kongre Üyeleri Platformu’nun (BURKÜP), yeni başkanı gerçekleştirilen seçim sonrası Tolga Tunalıgil oldu.


Bursaspor’un önemli hareketlerinden BURKÜP’ün gerçekleşen genel kuruluna tek aday olarak giren Tolga Tunalıgil başkanlığa seçildi. Tunalıgil, seçime katılan platform üyelerinin tamamının oyunu alarak görevi başkan Hakan Dinçtürk’ten aldı. Bursaspor için hizmet edeceklerini ifade eden BURKÜP’ün yeni başkanı Tolga Tunalıgil, “Bugüne kadar varlığı ile platformumuza değer katmış olan ve vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı başkanımız Hakan Dinçtürk ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Başol, Tamer Çetin ve Alper Kavuşturan’a teşekkür ediyoruz. Hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her şey Bursaspor için” dedi.


BURKÜP üyelerine gösterdikleri ilgi ve güven için teşekkür eden Tunalıgil, “Bu platformu HEP BİRLİKTE çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza, başta canımız olan çok sevdiğimiz Bursaspor’a çok daha iyi bir şekilde fayda sağlayacağımıza eminim. Bu süreçte katkı sağlamak isteyen, fikri ve projesi olan her bir üyemize de kapımız ardına kadar açık olacak” diye konuştu.


Tolga Tunalıgil’in başkanlığını üstlendiği BURKÜP’ün yönetimi şu isimlerden oluştu: “Ömer Mustucu, Bayram Şen, Ebubekir Göksel, Ayhan Şen, Burak Çakman, Emre Güranlı.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Psikiyatri hastaları hünerlerini konuşturdu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisinde tedavi gören hastaların yaptığı el sanatları eserlerinden oluşan sergi, Malatya Park AVM’de yapılan açılış töreni izlenime sunuldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, yaptığı açıklamada, “Psikiyatri Servisimizde hastalarımız için terapi odası var. Hastalarımızın terapi odasında yaptığı ürünleri sergilemek için alışveriş merkezinde böyle bir stant açtık. Hastaların tedavi sürecini katkısı rehabilitasyon açısından bu gibi etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi. Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Esin İnce, Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seyid Çiftçi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Dağaşan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Doğan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Muhammed Serdar Buğday, Uzm. Dr. Orhan Yücel, Dr. Yunus Coşar, Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi hocaları ile psikiyatri hastaları ve yakınlarının katıldığı açılış halk oyunları gösterisi ile son buldu. Sergi, 3-6 Mayıs tarihleri arasında Malatya Park AVM’de açık olacak.