YEREL HABERLER - 21 Kasım 2013 Perşembe 15:02

Daum'dan Serdar Aziz Ve Kasımpaşa Maçı Yorumu

A
A
A
Daum'dan Serdar Aziz Ve Kasımpaşa Maçı Yorumu

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Spor Toto Süper Lig'de kendi sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçı için futbolcuların moralinden memnun olduğunu, 3 puan almak için sahaya çıkacaklarını belirtti. Alman teknik adam ayrıca, Serdar Aziz'in Galatasaray'a transfer olmayı istediği ile ilgili bir duyum almadığını söyledi.
Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda lig ikincisi Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Özlüce Tesisleri'ndeki basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, "Elimizden gelen her şeyi yapacağız kesinlikle. Galip gelmek için çalışacağız. İçeride oynadığımızı müsabakalarda bayağı iyi oynadık. fakat belirli müsabakalarda sonuca gidemedik. Önemli olan sonuca gitmek ve 3 puan almak" dedi.
"HEYECANIMIZ DORUKTA"
Kasımpaşa maçında az hata yaparak, galip gelmek istediklerini anlatan Daum, şöyle devam etti:
"Hatasız oynamak istiyoruz. Oyun planımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Futbolcularla yaptığımız toplantılarda kesinlikle futbolcuların bu galibiyeti arzuladıklarını gördüm. Yüzde 100 istiyorlar. Bu müsabakadan evvel heyecanımız dorukta. Bu heyecanımızı pozitif yönde sahada görmek istiyoruz. Umarım maça kadar hiçbir futbolcumuz, sakatlanmaz. Bildiğiniz gibi Belluschi cezalı durumda. Futbolcularımızdan beklentilerimiz var. Bunları sahada görmek istiyoruz. Buna bakarak galip gelmeyi istiyoruz. Zor bir müsabaka olacak. Müsabaka arefesi açıkçası sevinçliyim. Maçı bekliyorum. Kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde Bursa'da bu maçı kazanacağımıza inanıyorum."
SERDAR AZİZ YORUMU
Tecrübeli oyuncu Serdar Aziz'in Galatasaray'a transferi ile ilgili iddialara da açıklık getirdi. Daum, "Serdar bana böyle bir şey söylemedi. Bilmiyorum. Serdar'dan duymadım. Biz de Galatasaray'dan bazı futbolcuları isteyebiliriz. Onlar da aynı şeyleri söyleyebilir" açıklamalarında bulundu.
"İDMANDAKİ PERFORMANSI SAHADA GÖRMEK İSTİYORUM"
"Bazı hataları yapmasak, gerçekten önümüzdeki maçlara çok iyi bakıyorum" diyen Daum, antrenmanlarda futbolculardan olumlu tepkiler aldığını anlatarak, "İdmanlarda çok iyi yaptığımız işleri, sahada daha fazla görmek istiyorum. Bu çalıştığımız formatları futbolcular idrak etmiş durumunda. O da biraz zaman alıyor. Belli bir tarihten sonra bunları sahada göreceğimizi umuyorum. O da bir öğrenme süreci. Bu süreci de görüyoruz. Çoğu müsabakada iyi maçlar çıkardık. Belli hataları ortadan kaldırmamız lazım. Gerçekten futbolcular arzulu çalışıyorlar. Şuandaki puan durumuna bakarsak, bulunduğumuz mevkinin daha üzerinde olmamız gerek. Buna inanıyoruz ve arzulu çalışıyoruz. Futbolcuların havasını ölçüyoruz. Birbiriyle konuşuyorlar, kendilerini ön plana çıkarmak için çalışıyorlar. Arzulu ve istekliler. En doğru yol da bu" dedi.
"SESTAK İLE SEVEREK ÇALIŞIYORUM"
Sestak'ın milli takımda olduğunu hatırlatan yeşil-beyazlı çalıştırıcı, "Sestak'ı 12 gündür görmedik. Performansını bilmiyoruz. 10 gün içinde milli maçta 90 dakika oynamak futbolcu için iyidir. Umarım motivasyonu iyi olarak geri döner bize. İyi bir karakterli futbolcu. Onunla çalışmayı seviyorum" diye konuştu.
"PİNTO İLE OLUMLU BİR GÖRÜŞME YAPTIM"
Pinto'nun son durumu hakkında bilgi veren tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:
"Onunla daha önce konuştum. Performansını görürsek kadroda bulursun demiştim. Son yaptığımız görüşme pozitif yöndeydi. Bu görüşmeden sonra onun reaksiyonunu göreceğiz. Bursaspor'un formasını giydiğiniz zaman bunu hak ederek, oynamalı herkes. Kadroda olmayanlar ise aynı şekilde kendini idman sahasında göstermeli. Sebastian Pinto iyi çalıştı. Yarını bir bekleyelim, daha sonra karar vereceğim."
"FERNANDAO BURSASPOR'DA İYİ OYNAR"
Fernandao'yu sezon başında transfer etmek istediğini söyleyen Daum, "Fernandao iyi futbolcu. Onu tanıyorum. Sezon başında transfer etmek istedim. Kısa zamanda olduğu için transferi gerçekleşmedi. Bu futbolcuyu buraya getirmek çok kolay değil. Birçok opsiyonu var. Brezilya'da listede en değerli futbolcular arasında 4. sırada. En önemlisi buradaki gösterdiği performans. Buraya geldiği zaman iyi oynayacak. Bunları bekliyoruz ve böyle de olacak" dedi.
Semih Şentürk'ün transferi iddialarını değerlendiren Daum, "Semih ile ilgili şunu söyleyeyim. Kendisi Fenerbahçe'nin bir futbolcusu. Onunla ilgili bir kararımız yok. Fenerbahçe buna karar verir" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı Burdur’da sokakta yürüdüğü sırada yaşlı adamın gömleğinin cebinde bulunan cüzdanını ve telefonunu gasp edip tartaklayan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sabah saatlerinde Şekerevleri Mahallesi eski gülyağı fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dolaşmak için evden çıkıp yolda yürüyüş yapan Halil T.(68) eski gülyağı fabrikası önüne geldiği sırada karşısından gelen M.A.(22) isimli şahıs, gömleğinin cebinde bulunan cüzdanı gasp etmeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında yaşlı adamın kafasına vuran ve yere düşürüp yaralayan M.A. yaşlı adamın cüzdanını ve telefonunu alıp olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Halil T. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamı darp ederek cüzdanını ve telefonunu çalan M.A. isimli şüpheli ise çok geçmeden yaşanan kovalamacanın ardından Burç Mahallesi Aşıklar Parkı civarında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken gasp ettiği Bin 900 TL para ve yaşanan kovalamaca esnasında düşürdüğü yaşlı adama ait cep telefonu sahibine teslim edildi.