YEREL HABERLER - 31 Ocak 2014 Cuma 14:10

Chp Ve Ak Parti’den Seçim Dostluğu Mesajı

A
A
A
Chp Ve Ak Parti’den Seçim Dostluğu Mesajı

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, beraberinde CHP İl Başkanı Metin Çelik ve parti yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na getirilen Cemalettin Torun’u ziyaret etti. Barış ve dostluk içinde bir seçim yarışı dileyen Şahin, “Birbirimizi rencide edecek, seçimlerden sonra birbirimizin yüzüne bakamayacağımız söz ve eylemlerde içinde olmayacağız” dedi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı iken bu göreve getirilen Cemalettin Torun’a başarılar dileyen CHP Adayı Necati Şahin, centilmence devam eden seçim yarışının 30 Mart akşamına kadar devam etmesinin en büyük dileği olduğunu söyledi. Seçimleri dostluk içinde bir yarış ortamı olarak gördüklerini belirten Şahin, “Allah kısmet ederse seçimleri yarışarak kazanacağız. Tatlı bir yarış olacak. Kesinlikle birbirimizi rencide edecek, seçimlerden sonra birbirimizin yüzüne bakamayacağımız söz ve eylemler içinde olmayacağız. Gerçekten Bursa çok farklı bir yer. Umarım Bursa’daki bu örnek davranış Türkiye’ye örnek olur” dedi.
Seçim çalışmalarında partilerin yaklaşımlarını değerlendiren AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi. Siyasi partileri halkın farklı taleplerinin kamuoyuna ifade edildiği demokratik kurumlar olduğunu belirten Torun, “İnsanların farklı fikirlerine saygı duyacağız. Partiler çalışmalarını tatlı bir rekabet içerisinde yapmalıdırlar. Bursa’da gerek iktidar partisi gerekse muhalefet partileri olsun her zaman bunu başardı” diye konuştu.
Her dönem Bursa’da çok seviyeli bir siyaset yaptıklarının altını çizen CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik ise, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde de kimsenin birbirini kırmadan ve üzmeden çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi.
(AÇ
Bunlar Da İlginizi Çekebilir