YEREL HABERLER - 27 Mart 2014 Perşembe 13:41

Esnaftan Dündar’a Sürpriz Doğum Günü Pastası

A
A
A
Esnaftan Dündar’a Sürpriz Doğum Günü Pastası

Seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, ziyaret ettiği işyerinde esnafın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü pastası ile karşılaştı.
Emek Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, ziyaret için gittiği işyerinde, esnafın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü pastası karşılandı. Ziyaret ettiği esnaf tarafından ısrarla içeriye davet edilen Dündar, bir anda yakılan maytaplar ve işyerinin ortasına kurulan pastayı görünce oldukça şaşırdı.
Doğum gününü unutmayarak kendisine böyle bir sürpriz hazırlayan esnafa teşekkür eden Dündar, pastanın üzerindeki mumları da, esnafın alkışları ve patlatılan konfetiler eşliğinde söndürdü. Dündar, kendisi için hazırlanan pastayı kestikten sonra, ilk dilimini, kendisine tezahüratlarda bulunan bir çocukla paylaştı. Dündar, 49’uncu doğum gününü unutmayarak kendisine sürpriz yapan esnafa teşekkür ederek işyerinden ayrıldı.
Sürpriz doğum günü partisinin ardından Emek Zekai Gümüşdiş, Fatih Sultan Mehmet ve Adnan Menderes mahallelerini dolaşan Mustafa Dündar, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde muhtar adayları ile de bir araya geldi. Osmangazi’de vatandaşa hizmet noktasında mahalle muhtarları ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Dündar, önümüzdeki dönemde de, seçilip vatandaşın yetkisi alan muhtarlarla, mahallelerin meselelerinin çözümü için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Eczane ararken dehşeti yaşadı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde emniyet şeridine park eden hafif ticari araca çarpan cip yan yattı. Yaralının olmadığı kazada, hafif ticari aracın sürücüsünün cep telefonundan nöbetçi eczane bulmak için emniyet şeridinde durduğu öğrenildi. Kaza, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvarı duble yolda Camili Mahallesi istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 54 AJT 852 plakalı Fiat marka hafif ticari araç sürücüsü Uğur Karakaya, arkadaşının çocuğunu hastanede ziyaret ettikten sonra evine giderken nöbetçi eczane bulmak için aracını emniyet şeridine park etti. Bu esnada M.T. idaresindeki 54 BR 515 plakalı Honda marka cip, hafif ticari araca çarparak yolda yan yattı. Kazada yaralanan olmazken, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle trafik kontrollü olarak sağlandı. Araçların kaza yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı. “Araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu” Nöbetçi eczana bulmak için aracını emniyet şeridine çektiğini belirten Uğur Karakaya, “Hastaneden dönerken aracımı emniyet şeridine çektim. Telefondan nöbetçi eczane aradığım esnada arkadan diğer araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu. Çarpan araçta yan yattı. Yaralı yok. Çok şükür emniyet kemerlerimiz takılıydı, bunun sayesinde yara almadan atlattık. Araçlarda bulunanlarda bir şey yok çok şükür. Hastaneye de arkadaşın çocuğunu ziyarete gitmiştik” dedi.