ASAYİŞ - 12 Kasım 2025 Çarşamba 00:52

Aynı apartmanda 5. kez yangın çıktı

A
A
A
Aynı apartmanda 5. kez yangın çıktı

Mudanya’da daha önce 4 kere yangın çıkan Feyizoğlu Apartmanı’nda bir kez daha yangın çıktı.


Bursa’nın Mudanya ilçesinde Güzelyalı Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan Feyizoğlu Apartmanı’nda gece saatlerinde başlayan yangının, 7 numaralı dairede buzdolabının elektrik aksamındaki kısa devre nedeniyle çıktığı öğrenildi. Alevler kısa sürede mutfak bölümünü tamamen sardı, evin geri kalan odaları ise yoğun dumandan dolayı simsiyah hale geldi. Apartmana ait marketin yetkilisi Hakan Erdoğan, yoğun dumanı fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, kapının kilitli olması nedeniyle balyoz yardımıyla içeri girdi. Ekiplerin zamanında müdahalesi, yangının diğer dairelere sıçramasını önledi. Ev sahibi Raşit Ö’nün tatilde olduğu öğrenilirken, olay anında evde kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Yangın haberini alan Öztürk’ün oğlu, acil olarak olay yerine geldi. Evi bu halde gören aile ve torunlar gözyaşlarına boğuldu.


Mahalle sakinleri ise apartmanda yaşanan bu dördüncü yangının artık tesadüf olamayacağını söyleyerek endişelerini dile getirdi. "Bu bina sanki lanetli, her gün bir yangın çıkıyor. Artık korkarak yaşıyoruz" diyen komşular, olayın nedeninin detaylı şekilde araştırılmasını istedi.


İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını tamamlarken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Aynı apartmanda 5. kez yangın çıktı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama Adana’nın Kozan ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Edinilen bilgilere göre olay, 26 Mayıs’ta Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki kurban pazarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı kavgada başından vurulan Sinan Köten ağır yaralanırken M.K. ve K.K. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Köten kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olay yerinde 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen silahlar da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.T., M.T. ve E.T. tutuklandı. Şüpheli E.G. adli kontrol şartıyla, F.T. ile Y.T. ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralanan M.K. ile K.K.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.