MAGAZİN - 25 Ekim 2025 Cumartesi 13:18

Çakallarla Dans’ın Köfte Necmi’si ilk zeytin hasadını yaptı

A
A
A
Çakallarla Dans’ın Köfte Necmi’si ilk zeytin hasadını yaptı

Ünlü oyuncu Timur Acar İznik’te satın aldığı zeytinlikte ilk hasadını yaptı. Hasat sırasında mola veren Acar o anları "kimse görmeden" söyleriyle paylaştı.


Çakallarla Dans filminde Köfte Necmi karakteriyle hafızalara kazınan Timur Acar, Bursa’nın İznik ilçesi Aydınlar Mahallesi’nde bin 800 metrekare zeytinlik satın aldı. İlk hasadını yapmaya başlayan ünlü oyuncu o anları "Kimse görmeden" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.



Çakallarla Dans’ın Köfte Necmi’si ilk zeytin hasadını yaptı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara’da 64 yaşındaki kadını polis taklidi yaparak dolandıran şüpheli Aksaray’da yakalandı Ankara’da kendisini polis olarak tanıtarak 64 yaşındaki kadını dolandıran şüpheli ticari taksi ile Şanlıurfa’ya kaçmaya çalışırken Aksaray’da yakalandı. Edinilen bilgilere göre Ankara’da yaşayan 64 yaşındaki A.G yi arayarak kendilerini polis olarak tanıtan şüpheli adınız terör örgütüne karıştı, kimlik bilgilerinizi kullanarak FETÖ terör örgütü para topluyor, biz bu şahıslara ve bunlara yardım eden banka çalışanlarına operasyon yapacağız, bu sebeple evinizdeki ziynet eşyalarını kapıya gelen görevliye verin, sonrasında size geri vereceğiz, paralarınız devlet garantisinde olacak diyerek vatandaşı dolandırdılar. Telefon irtibatını hiç kesmeyen şüpheli; mağdurun evindeki tüm birikimlerini istedi. Şüpheli yaşlı kadının ikametinin olduğu sokağa gelip toplam 6 milyon Türk lirası değerinde ziynet eşyasını aldı. Şüpheli şahıs Şanlıurfa’ya ticari taksiyle kaçmaya çalışırken ziynet eşyalarıyla birlikte Aksaray ilinde kıskıvrak yakalandı. Şanlıurfa’dan Ankara’ya otobüsle gelen şüphelinin Ankara içinde ticari taksi kullandığı tespit edildi. Şüpheli yakalandıktan sonra mağduru tespit etmek isteyen polis ekipleri, şüphelinin bindiği taksinin kameralarından indiği yeri tespit edip, dakika dakika takip etti. Şüphelinin indiği yerden detaylı kamera çalışması sonunda yaşlı kadınla şüphelinin bir araya geldiği görüntülerine ulaştılar. Kamera görüntülerinden yaşlı kadını tespit eden Ankara Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaşlı kadına ulaşarak dolandırıldığından bahsettiler ancak yaşlı kadını ikna etmek o kadar kolay olmadı. Emniyet müdürlüğüne getirildikten sonra ikna olan kadın şaşkınlığını gizleyemedi. Şüphelinin üzerinden çıkan 100 adet altın ve 18 adet bilezik müştekiye iade edildi. Şüpheli V.E.M., adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.