ASAYİŞ - 11 Kasım 2025 Salı 09:57

Sigara istedi, vermeyince bıçakladı

A
A
A

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir şahıs kendisine sigara vermeyen genci bıçaklayarak kaçtı. Bacağından yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırılırken polis saldırganın peşine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı Mahallesi Altınkum Sahilinde gece yarısı saat 00.50 sıralarında 27 yaşındaki Muhammet E. İ., arkadaşlarıyla birlikte deniz kenarında yürüdüğü sırada, karşılarına çıkan alkollü oldukları iddia edilen üç kişilik bir grup ile tartışma yaşadı. İddiaya göre gruptan biri, Muhammet E. İ.’den sigara istedi. "Sigaram yok" cevabını alan saldırgan, bir anda cebinden çıkardığı bıçakla genç adama saldırdı. Saldırganın savurduğu bıçak darbeleri, Muhammet E. İ.’nin sağ bacağına isabet etti.

Kanlar içinde yere yığılan Muhammet E. İ.’ye, çevredeki vatandaşlar yardım etti. 112 Acil Servis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle birlikte, yaralı genç ilk müdahalenin ardından Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Muhammet E. İ.’nin iki bıçak darbesi aldığı ve toplam 14 dikiş atıldığı öğrenildi.

Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayın ardından bıçaklı saldırganlar hızla bölgeden uzaklaşırken, Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Polis ekipleri, sahil hattındaki güvenlik kameralarını tek tek incelemeye aldı. Sakinliğiyle bilinen Altınkum Sahili’nde yaşanan bu olay, mahalle halkında büyük korku ve endişe oluşturdu. Vatandaşlar, gece devriyelerinin artırılmasını talep etti.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu’da otomobil 150 metre yüksekten uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı Kastamonu’da bir otomobilin yaklaşık 150 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren gencin, nişan hazırlıkları yapmak için ilçeye geldiği öğrenildi. Kaza, Kastamonu-İnebolu kara yolu Soluğan köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnebolu istikametine seyir halinde olan Emirhan Şahin (25) idaresindeki 37 ND 152 plakalı otomobil, yoğun sis sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 150 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Medine D. (21), ablası Mukadder Beyza D. (20) ve kardeşi Berat D. (14) yaralandı. Ekipler yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Zorlukla aracın bulunduğu alana inen ekipler, yaralıları otomobilden çıkardı. Daha sonra olay yerine çağrılan çekicinin vinç halatı kullanılarak yaralıların bulunduğu sedyeler yola çekildi. Sürücü hayatını kaybetti Ekiplerin yoğun çabaları neticesinde yamaçtan çıkarılan Medine D., Mukadder Beyza D. ve Berat D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Emirhan Şahin’in ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Nişan hazırlıkları için gelmiş Kazada hayatını kaybeden Emirhan Şahin’in, nişan hazırlıkları için Diyarbakır’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, ekipler şarampoldeki aracın çıkarılması için de vinç yardımıyla çalışma başlattı.