GENEL - 20 Ekim 2017 Cuma 15:54

Milletvekili Gider, Karabiga’da vatandaşlara aşure dağıttı

A
A
A
Milletvekili Gider, Karabiga’da  vatandaşlara aşure dağıttı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, AK Parti Belde teşkilatı tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle aşure dağıtımı gerçekleşti.

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, AK Parti Belde teşkilatı tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle aşure dağıtımı gerçekleşti. Programa katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider vatandaşlara aşure ikram etti.


Karabiga Beldesi Pazar yerinde vatandaşlara 1000 adet aşure dağıtımı yapıldı. Programa AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’de katıldı.


AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Her zaman birlikte ve yanlarında olduğumuz vatandaşımızla, bu önemli günlerde de beraber olmak ve onlarla bu önemli aylarda güzel şeyler paylaşmak çok güzel oluyor. Aşure günümüze katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Daha sonra Milletvekili Gider, Biga AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Karabiga AK Parti Belde Başkanı Kahraman Soydan, partililerle beraber pazaryerini gezerek, pazarcı esnafı ve vatandaşlara sohbet etti.


Milletvekili Gider, AK Parti Karabiga Belde Teşkilat binasında Belde Başkanı Kahraman Soydan ve yönetiminden, belde çalışmaları hakkında ilgili bilgi aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trive Yatırım yatırımcıları Dijital Kurye ile hesap açabilecek Dijital Kurye Platformu, Trive Yatırım Menkul Değerler şirketine yeni hesap açılış işlemlerinde destek vermeye başladığını duyurdu. Geleneksel sözleşme taşımacılığını dijitalleştiren Dijital Kurye Platformu’nun müşteri portföyüne, finansal hizmet sektörünün tanınmış şirketlerinden Trive Yatırım Menkul Değerler de katıldı. Dijital Kurye CEO’su Oral Başer, Hollanda merkezli Trive Financial Holding BV’nin Türkiye’de SPK lisanslarıyla faaliyet gösteren yüzde 100 iştiraki olan Trive Yatırım’ın platformun sunduğu hizmet üzerinden kısa sürede 500’ün üzerinde yeni yatırımcı hesabı açtığını belirtti. Oral Başer, Dijital Kurye üzerinden gerçekleştirilen kimlik doğrulama ve onay süreçleri sayesinde Trive Yatırım’ın kısa süre içerisinde çok sayıda yatırımcıyı portföyüne güvenle kattığını söyledi. Başer, “Platform kuryelerinin yeni yatırımcıların kapısına götürdüğü kimlik doğrulama hizmeti sayesinde şirket olası dolandırıcılık vakalarına karşı güvenliğini artırmış oldu. Fiziksel evrak ihtiyacını ortadan kaldıran süreç sayesinde şirketin kağıtsızlaşma sürecine de katkıda bulunduklarının altını çizen Başer, “Yeni müşteri edinim sürecinde operasyon takibini tamamen dijital ortama taşıdığımız için müşterilerimizin ‘back office’ maliyetlerini de önemli ölçüde azaltıyoruz” diye konuştu. Kurye taşıdığı veri ve belgeyi görmüyor Yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin özel olarak hazırladığı eğitimi tamamlamalarının ardından işe başlayan platform kuryeleri, taşıdıkları verileri ve belgeleri hiçbir şekilde görmüyor. Kuryenin elindeki tablet aracılığıyla erişilebilen veri ve belgeler, sadece müşteriye daha önceden iletilen şifre ile açılabiliyor. Kurye, kapıda müşterinin kimliğini doğruladıktan sonra gerekli belgeleri yine tablet üzerinden imzalatıyor. Başta telekomünikasyon, bankacılık, finans ve enerji olmak üzere farklı sektörlerden pek çok firmaya dijital kontrat yönetimi ve uzaktan müşteri edinim süreçlerinde aracılık eden Dijital Kurye’nin müşterilerinin kapısına getirdiği hizmet kapsamında gerçekleştirilen işlemler sadece birkaç dakika içerisinde tamamlanıyor.
Düzce Başkan Özlü “Ülkemizin kalkınmasının ardındaki büyük güç” Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının ardındaki en büyük gücü oluşturmaktadır” dedi. Başkan Faruk Özlü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yayımladığı mesajı ile kutladı. Özlü, mesajında Düzce’nin ve Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında en büyük paylardan birinin çalışan, üreten işçi ve emekçiler olacağına değindi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bu doğrultuda birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesi dileklerini paylaşan Faruk Özlü, “Düzce Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz, işçisi, emekçisi, memuru, esnafı, sanayicisi ve işvereniyle el ele vererek dayanışma içerisinde olan Düzce’nin ve Türkiye’nin daha zengin ve müreffeh olacağına inanıyoruz. Yaşamın her anında katkısı bulunan ve sosyal hayatımızda önemli bir yere sahip olan, gerek fiziksel gerekse de zihinsel gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının ardındaki en büyük gücü oluşturmaktadır. Çalışarak ve üreterek insanlığa faydalı olacak işleri ortaya koyan emekçilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülke olarak ‘Ben değil biz’ anlayışı ile yaptığımız hizmetlerin karşılığını emekçilerimizin sayesinde alıyoruz. Biz, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğini esas alan bir anlayışla belediyemizi yönetiyoruz. İşçimizin, emekçimizin sözde değil ‘özde’ yanındayız. Bu vesileyle öncelikle Düzce Belediyesi bünyesinde çalışan bütün mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.