ASAYİŞ - 02 Temmuz 2023 Pazar 10:35

Gelibolu’da sırt çantasından 90 gram skunk çıktı: 2 gözaltı

A
A
A
Gelibolu’da sırt çantasından 90 gram skunk çıktı: 2 gözaltı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri bir kişinin sırt çantasında 90 skunk bitkisi ele geçirildi.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri bir kişinin sırt çantasında 90 skunk bitkisi ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.


Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu madde satışına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede saha çalışmalarını sürdüren ekipler, GBT sorgusu sırasında M.T. isimli kadının açık olan sırt çantasında 90 gram skunk bitkisi ele geçirdi.


Şüphelinin yanında bulunan C.C. ise ekiplere uyuşturucu madde kullandığını belirterek, bu maddenin kendisine ait olduğunu belirtti. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’ne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzonspor’dan hakem tepkisi ve taraftara teşekkür Trabzonspor Kulübü, RAMS Başakşehir karşılaşmasının ardından, taraftarına teşekkür ederken, hakem yönetimiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Bordo-mavili kulüp, bir önceki maçtan kalan cezalara rağmen tribünleri dolduran taraftarlara şükranlarını ileterek, bu desteğin Trabzonspor duruşunu tüm Türkiye’ye güçlü bir şekilde gösterdiğini vurguladı. Açıklamada, son ana kadar mücadeleyi bırakmayan futbolcuların maç sonunda taraftarla bütünleşmesinin camia adına gurur verici olduğu belirtilerek, bu birlikteliğin gelecekteki şampiyonluklar ve Avrupa başarılarının habercisi olduğu ifade edildi. "Manipülasyon çabalarının farkındayız" Maçlar öncesinde yapılan açıklamalarla hakemler üzerinde baskı kurulmaya çalışıldığına dikkat çekilen açıklamada, bu girişimlerin yakından takip edildiği vurgulandı. Açıklamada, "Sözde adalet arayışında olanların, başkalarını itham etmeden önce kendi geçmişleriyle yüzleşmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi. "Artık bıktık" Hakem yönetimlerinin futbol kamuoyunda hayal kırıklığı oluşturduğu kaydedilen açıklamada, saha içindeki hataların verilen emeği yok saydığı belirtilerek, "Maçın temposunu okuyamayan ve VAR’da dahi adaleti sağlayamayan yönetim anlayışından artık bıktık" denildi. TFF’ye destek, MHK’ya eleştiri Türkiye Futbol Federasyonu’nun vizyonu ve projelerinin desteklendiği ifade edilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun, özellikle de Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu önderliğinde hakemlerin gelişimi ve futbolun markalaşması adına ortaya koyduğu vizyonu, projeleri ve samimi gayretleri yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Ancak, federasyon yönetiminin bu yapıcı tavrına rağmen, hakemlerin saha içi pratiklerinde ve MHK’nın yönetim mekanizmasında bir arpa boyu yol alınamamasını kabul etmiyoruz. Kaosa zemin hazırlayan bu kronikleşmiş sorunun artık "radikal kararlarla" çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz" denildi. Trabzonspor Kulübü, sabırlarının bir sınırı olduğunu belirterek, emeklerinin karşılıksız bırakılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.