GÜNDEM - 06 Mayıs 2025 Salı 14:19

Çanakkale’de asfalt sezonu açıldı

A
A
A
Çanakkale’de asfalt sezonu açıldı

Çanakkale’de 2025 yılı asfaltlama sezonu başladı.


İl Özel İdaresi ekipleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da köy yollarının iyileştirilmesi, bakım ve onarımı kapsamında çalışmalarına hız verdi. Sezonun ilk sıcak asfalt çalışması Ezine ilçesine bağlı Yahyaçavuş köyünde gerçekleştirildi.


Kendi iş makineleri ve personeliyle sahada aktif görev yapan İl Özel İdaresi, 3 kilometrelik sıcak asfalt dökümüyle asfalt sezonuna güçlü bir başlangıç yaptı. Mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte planlanan yol projeleri adım adım hayata geçirilecek.


2025 yılı boyunca kırsalda yaşayan vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfaltlama, bakım ve onarım faaliyetlerinin aralıksız sürdürülecek. İl Özel İdaresi ekipleri, ihtiyaç önceliğine göre planlanan program kapsamında il genelinde onlarca köy yoluna dokunmayı hedefliyor.


Vatandaşların güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için başlatılan asfaltlama çalışmalarının, yaz aylarında daha da yoğunlaşması bekleniyor. Sezonun ilk çalışmasının Yahyaçavuş köyünden başladı.


Çanakkale İl Özel İdaresi’nin önümüzdeki günlerde farklı ilçelerdeki köy yollarında da sıcak asfalt dökümlerine başlanması bekleniyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş: "Bu mücadeleyi geçmişten aldığımız kararlılıkla geleceğe taşıyacağız" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, "AK Parti teşkilatları olarak, durmadan yorulmadan hep Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ’Aşk ile koşan yorulmaz’ bizde, davamıza, mücadelemize, teşkilatımıza, kendi aramızdaki birlikteliğe gönülden bir aşk duyuyoruz" dedi. Sakarya’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İl Yönetimi ve 3 Kademe İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün katılımı ile gerçekleştirildi. AK Parti Sakarya İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantı öncesinde Büyükgümüş il, ilçe başkanları ve parti üyeleri ile bir araya geldi. "Bu mücadeleyi geçmişten aldığımız kararlılıkla geleceğe taşıyacağız" Büyükgümüş ilçe başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, "Sakarya, bizim güç, ilham aldığımız, davamızın, mücadelemizin istikametini Sakarya’nın ruhuyla şekillendirdiğimiz bir şehir. AK Parti teşkilatları olarak, durmadan yorulmadan hep Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘Aşk ile koşan yorulmaz’ bizde, davamıza, mücadelemize, teşkilatımıza, kendi aramızdaki birlikteliğe gönülden bir aşk duyuyoruz. İnşallah adım adım, hane hane bu mücadeleyi geçmişten aldığımız bereketle, kararlılıkla geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Sakarya teşkilatlılarımızın önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalar, ortaya kocayacağız güçlü iradeyi çok önemli buluyoruz. Allah yolumuzu, bahtımızı davamıza, mücadelemize bağlılığımızı daim eylesin, gayretimizi arttırsın" dedi.